Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στη «μάχη» οι Κορασίδες του ΠΑΟ



Τις υποχρεώσεις τους στην Προημιτελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Κορασίδων, ξεκινούν σήμερα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που στις 6μ.μ. αντιμετωπίζουν την ομάδα της Σούδας.
Οι «πράσινες» συμμετέχουν στον Γ’ όμιλο, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μοσχάτου από σήμερα μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των κοριτσιών του Βασίλη Βλαχονικολού, που πριν από λίγες ημέρες είχαν πανηγυρίσει την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ είναι το εξής:  
Γ΄όμιλος - Μοσχάτου
Σήμερα στις 6μ.μ. : ΝΑΟ Σούδας - ΑΟ Παναθηναϊκός (Πρέντζας – Ευαγγέλου) και στις 8μ.μ. :ΑΣ Νηρέας - Ένωση Βύρωνα (Ευαγγέλου – Πρέντζας).
Αύριο στις 4μ.μ.: ΑΣ Νηρέας - ΝΑΟ Σούδας (Βελώνης – Παπαστάμος) και 6μ.μ.: Ένωση Βύρωνα - ΑΟ Παναθηναϊκός (Παπαστάμος – Βελώνης).
Σάββατο (12/5/2012) στις 12μ.: ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΣ Νηρέας (Καρατάσος – Μεταξά)  και στις 2μ.μ.: ΝΑΟ Σούδας - Ένωση Βύρωνα (Σταρίδας – Ζώης).
Από εκεί και πέρα στην Ημιτελική φάση Πανελληνίου Κορασίδων που για τους Ομίλους Γ και Δ’ θα διεξαχθεί στο Μοσχάτο η ομάδα που θα είναι πρώτη στον όμιλο του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί με την δεύτερη του Δ’ ομίλου και η ομάδα που θα τερματίσει 2η στον Γ’ όμιλο, που ανήκει ο ΠΑΟ θα αγωνιστεί με την 1η του Δ’ ομίλου την Κυριακή στις 2μ.μ. και στις 4μ.μ. αντίστοιχα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου