Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στα ημιτελικά οι... μικρές του Παναθηναϊκού!


 Στα ημιτελικά προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, που την Κυριακή στις 4μ.μ. αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Κηφισιάς, με έπαθλο μια θέση στην τελική φάνη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων βόλεϊ! 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ η προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται παράλληλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τον Παναθηναϊκό να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην επόμενη φάση, αφού επικράτησε 3-0 (25-15, 25-18, 25-19) του Νηρέα και τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό του. 
Μετά την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, τα ζευγάρια των ημιτελικών που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: Ελπίς - ΕΑ Λάρισας και Αίας - Επίκουρος στη Θεσσαλονίκη και Ένωση Βύρωνα - Άργος και Ηρακλής Κηφ.- Παναθηναϊκός στο Μοσχάτο.
Στον Γ΄όμιλο, που συμμετέχει ο Παναθηναϊκός και διεξάγεται στο Μοσχάτο, το «τριφύλλι» μετά από 3 αγώνες τερμάτισε 2ο με 5 βαθμούς, ενώ στην πρώτη θέση με 6 ήταν η Ένωση Βύρωνα. Έτσι τα κορίτσια του Βασίλη Βλαχονικολού θα έχουν δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις  4μ.μ. τον Ηρακλή Κηφισιάς (Κομπούρας – Χαμπιλού), που τερμάτισε 1ος στον Δ’ όμιλο.

Η Βαθμολογία Γ’ ομίλου:
1. Ένωση Βύρωνα 6 (9-1)
2. Παναθηναϊκός 5 (6-4)
-----------------------------
3. Σούδα 4 (5-6)
4. Νηρέας 3 (0-9)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου