Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Και τώρα Final 4



Να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην συμμετοχή τους στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 18-19 Μαΐου στο Αργοστόλι, επιθυμούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, μετά την δεύτερη ήττα τους από την Βουλιαγμένη (χθες με 10-4) και την απώλεια της πρόκρισης στους τελικούς των πλέι οφ του Πρωταθλήματος Α1 πόλο


«Πλήρωσαν» το κακό τους ξεκίνημα οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που ηττήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ με 10-4 από την Βουλιαγμένη στον 2ο ημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών, χάνοντας την ευκαιρία να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος, και πλέον θα τα δώσουν όλα για όλα στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας το διήμερο 18-19 Μαΐου στο Αργοστόλι!

Μολονότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την Τετάρτη στον Λαιμό ήταν ντέρμπι, χθες ο ΝΟΒ απέδειξε ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και δίκαια προκρίθηκε στην τελική φάση, με τους «πράσινους» να παίζουν για τις θέσεις 3-4.
Οι παίκτες του Τεό Λοράντο πήραν από την αρχή προβάδισμα τριών γκολ, σκορ α’ οκταλέπτου, με το «τριφύλλι» να έχει 0/3 επιθέσεις με παίκτη παραπάνω και 0/9 σουτ από την περιφέρεια! Ο ΝΟΒ έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Μυλωνάκη, Χρήστο Αφρουδάκη και Κουρλιάφτη περιόρισε τον Γιώργο Αφρουδάκη –πολλές φορές με φάουλ που δεν δόθηκαν- και έβρισκε διαδρόμους για τα δίχτυα του Ρέππα, με σκορ ημιχρόνου 0-5.
Οι «πράσινοι» και χθες έσπασαν τα δοκάρια και πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα στο γ’ οκτάλεπτο, από εύστοχο πέναλτι του Τσόκα, που κέρδισε ο «Άφρου», που είχε μαζέψει όλους τους αντιπάλους πάνω του, ενώ ο Στελλάτος μείωσε σε 2-8 στα 33’’ πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Ο Βλαχόπουλος για τους «μπέμπημπες» και ο Τσόκας για τον ΠΑΟ, αποβλήθηκαν με αντικατάσταση από τους διαιτητές για… υποβρύχιες «μάχες».
Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Βουλιαγμένη να συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με τους Μυλωνάκη, Χρήστο Αφρουδάκη και Καρούντζο, είχε 4/5 με π.π. σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που τελείωσε το ματς με 1/6 με π.π., γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Κόχειλας, και 5/14 σουτ από την περιφέρεια σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που είχε 2/16! Ενώ το τελικό σκορ 4-10 διαμόρφωσε ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης, που είχε πάρει την θέση του Γιώργου Αφρουδάκη, ο οποίος είχε αποβληθεί με αντικατάσταση στο 1,57’. 

Τα 8λεπτα: 0-3, 0-2, 2-3, 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Τσόκας 1, Στελλάτος 1, Κόχειλας Γιάννης 1, Δερμιτζάκης 1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λοράντος): Μυλωνάκης 2, Κουρλιάφτης 2, Καρούντζος 2, Αφρουδάκης Χρήστος 3, Γούνας 1.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου