Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Ψυχωμένοι για τη νίκη»!



Παράπονα από τους παίκτες του κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, μετά το τέλος του αγώνα. Ενώ ο αρχηγός Γιώργος Τσόκας είναι αισιόδοξος για το ματς της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. 

Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε στην εφημερίδα η «Πράσινη»: «Ενώ ήμασταν πολύ καλοί στα 3 πρώτα οκτάλεπτα, στο τελευταίο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν καλοί  στον παίκτη λιγότερο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Για την διαιτησία δεν θα μιλήσω, βαρέθηκα τα παράπονα».
Ενώ κατέληξε: «Δεν χάθηκε τίποτα. Παίζουμε την Παρασκευή  στην έδρα μας και πιστεύω ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας θα καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε την σειρά των πλέι οφ, κάνοντας το 1-1».
 Παράλληλα στην έλλειψη συγκέντρωσης στο τέταρτο οκτάλεπτο, και στο γεγονός ότι δεν κράτησαν χαμηλά το παθητικό τους, στάθηκε ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τσόκας, μιλώντας στην «Πράσινη». Ο έμπειρος περιφερειακός που ευστόχησε και στο πέναλτι που κέρδισε ο «Άφρου» στο 4ο οκτάλεπτο, υπογράμμισε: «Κάναμε μια ωραία προσπάθεια στα 3 οκτάλεπτα, όμως μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη. Τα 10 γκολ που δεχτήκαμε είναι πολλά, ενώ ήμασταν και κακοί στον παίκτη λιγότερο, κάτι που φαίνεται από το 7/11 που είχε ο ΝΟΒ. Όσα ματς έχουμε κερδίσει, είχαμε προσπαθήσει να κρατήσουμε την άμυνα σε χαμηλό σκορ, κάτι που δεν έγινε σήμερα».
Καταλήγοντας ο Γιώργος Τσόκας τόνισε με νόημα: «Την Παρασκευή (σ.σ. αύριο) το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Θα μπούμε ψυχωμένοι, και ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να ισοφαρίσουμε για να οδηγήσουμε τη σειρά σε τρίτο ματς. Και την Κυριακή στο Λαιμό θα γίνει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου