Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Νίκες για τις «πράσινες γροθιές»!


Ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο 4ες θέσεις, χάρισαν στον σύλλογο οι πυγμάχοι του Παναθηναϊκού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα


Την ώρα που κάποιοι σταματούν, εκείνοι συνεχίζουν, την ώρα που κάποιοι ξεκουράζονται, εκείνοι δεν σταματούν να «παλεύουν». Ο λόγος για τους πυγμάχους του Παναθηναϊκού, που υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, Άγγελο Χαρίση και Μανώλη Μπακρυσιώρη δουλεύουν ακούραστα στην αίθουσα κάτω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να χαρίζουν τίτλους και μετάλλια στον σύλλογο της καρδιάς τους!

Παρότι οι περισσότεροι νεαροί αθλητές του «τριφυλλιού» έχουν εξεταστική αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις προπονήσεις, ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων-Εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου στη Λάρισα, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους προπονητές τους. Συγκεκριμένα ο Ορέστης Παναγιωτόπουλος στα 91κ. πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Φίλιππος Μαυρόκωστας στα 64κ. κατέκτησε την 4η θέση, όπως και ο Κώστας Δρακάς στα 60κ..
Ο Άγγελος Χαρίσης μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς αν και δεν είχαν την ανάλογη προετοιμασία λόγω των Πανελληνίων Εξετάσεων, έκαναν ότι καλύτερο στο Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων στην Λάρισα. Ευχαριστώ και την διοίκηση του συλλόγου, που είναι στο πλευρό μας και μας διασφαλίζει την συμμετοχή μας στους αγώνες. Από εκεί και πέρα δίνουμε βαρύτητα στους Αγώνες Γ’ κατηγορίας, που θα γίνουν στις 22 Ιουνίου. Έχουμε αρκετά παιδιά, όλα έχουν κάνει τους αγώνες προετοιμασίας που χρειάζονται για να κατέβουν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται και ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερα μετάλλια»!

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου