Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Το πρώτο επίσημο… πάρτι της χρονιάς!



Την πρώτη τους εντός έδρας αναμέτρηση στον «Τάφο του Ινδού» για τη νέα σεζόν, θα παίξουν σήμερα στις 4μ.μ. κόντρα στον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού (Αναγνώστου-Στρέμπας, Βαμβακάς). 

Τα κορίτσια της Γιασεμής Σαμαντούρα θέλουν να μην παρασυρθούν από τον αντίπαλο και αγωνιζόμενες συγκεντρωμένα να κάνουν το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.
Το πρώτο τους επίσημο εντός έδρας ματς για τη νέα σεζόν, αναμένεται να μετατραπεί σε μια ακόμη «πράσινη» γιορτή, αφού οι οπαδοί θα είναι πιστοί στο… ραντεβού τους, με τους διοικούντες του τμήματος να τους επιφυλλάσουν και κάποιες εκπλήξεις.
Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Γιασεμή Σαμαντούρα, μιλώντας στην «Π» τόνισε: «Η μόνη αθλήτρια που θα λείπει είναι η Ευγενία Κωτούλα, η οποία έχει μπει σε ατομικό πρόγραμμα και για προληπτικούς λόγους δεν θα αγωνιστεί». Και πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι έτοιμη. Αγωνιζόμαστε κόντρα σε έναν αντίπαλο χωρίς ξένη αθλήτρια, που δεν θυμίζει την παλιά ομάδα των Λιοσίων, αλλά απαρτίζεται από νέα παιδιά. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μια αξιόλογη ομάδα και εμείς να πρέπει να δείξουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσοχή».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης  αγωνιστικής :
Σάββατο 13 Οκτωβρίου: Στρέφη 16.00 Αστέρας Εξ.-Άρης Θ. Μαρνελάκης-Σπυρόπουλος Αντ (Τσίχλας), ΕΑΚ Βόλου 16.00 Ολυμπιακός Β.-Ελληνικό Αργυρού-Ζαγορίδης (Μόρφη Γ), Εσπέρου Κ. 20.00 Ίκαρος Κ.-Αθηναϊκός Μανουσόπουλος-Γολεγού (Μακρυγιάννης)
Κυριακή 14 Οκτωβρίου: Ν.Σμύρνης 12.00 Πανιώνιος-Τερψιθέα Μηλαπίδης-Μαγκουνής (Φαλούκας), ΠΑΟΚ 12.00 ΠΑΟΚ-Κρόνος Αγ. Δημ. Θωμόπουλος-Δημάδης (Κυμιατζής)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τον ΔΑΣΑΛ αντιμετωπίζουν σήμερα στις 12μ. στο κλειστό της Λεωφόρου, οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου