Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Έτοιμες για το πρώτο «διπλό» οι Αμαζόνες!



 Να ξεκινήσουν με το… δεξί το 44ο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού σήμερα στις 6μ.μ. κόντρα στο Μαρκόπουλο, στα «καταπράσινα» Μεσόγεια


Πρεμιέρα με νίκη επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, σήμερα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 6μ.μ. κόντρα στο Μαρκόπουλο στα Μεσόγεια (Οικονόμου - Τσιμπινός, παρ. Πολίτης).

Το πρώτο σερβίς είναι γεγονός και οι νεαρές αθλήτριες του «τριφυλλιού» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο Πρωτάθλημα, για να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατόν την παραμονή τους και να «παλέψουν» για ότι καλύτερο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του την Ελένη Ιχτιάρη, που ταλαιπωρείται από μια θλάση στο γαστροκνήμιο και αναμένεται από Δευτέρα να επιστρέψει στις προπονήσεις. Έτσι στο βασικό σχήμα των Βασιλαντωνάκη, Κουντουρά, Καββαδία, Χριστοδούλου, Μαλουσάρη και λίμπερο τη Μάρκου, θα προστεθεί η νεάνιδα του «τριφυλλιού», Γεωργία Τσατσούρη. Οι «πράσινες» με όπλο το πάθος τους αλλά και τον κόσμο, που όπως κάθε χρόνο αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό των Μεσογείων, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πάρουν το πρώτο «τρίποντο» της δύσκολης χρονιάς, που ξεκινάει σήμερα.
Ο Σπύρος Χουντουμάδης μιλώντας στην «Πράσινη» για την Πρεμιέρα, εξήγησε: «Όπως πάντα το Μαρκόπουλο είναι μια δύσκολη έδρα. Οι ισορροπίες των δύο ομάδων έχουν αλλάξει. Νομίζω όμως ότι σαν επίπεδο ομάδων είμαστε περίπου ισοδύναμοι με το Μαρκόπουλο. Από εκεί και πέρα είναι ένα ματς που θα… παιχτεί κυρίως στην ψυχολογία και στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Και στις δύο ομάδες υπάρχουν νεαρές αθλήτριες που καλούνται να έχουν ρόλο βασικό και πιστεύω ότι όποια ομάδα παίξει ελεύθερα και πιέσει στο σέρβις, αυτή θα έχει ένα μικρό προβάδισμα».
Καταλήγοντας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με μία νίκη το νέο Πρωτάθλημα γιατί αυτό θα μας βοηθήσει και στον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας, κόντρα στο Ρέθυμνο, όπου με τον κόσμο δίπλα μας θέλουμε να παίξουμε ακόμη πιο απελευθερωμένα και να συνεχίσουμε με νίκη».

Το πρώτο σερβίς του 44ου Πρωταθλήματος!

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών έχει ως εξής:
Α1 Γυναικών (1η αγωνιστική)
Σάββατο 13/10/2012
17.00 (Ιωνικού) ΑΕΚ - Ρέθυμνο (Μουλά Λ. - Τσίτσικας, παρ. Πέρρος)
17.00 Ολυμπιακός - Ηρακλής (Μουλά Ε. - Μενεσλής, παρ. Τριανταφύλλου)
18.00 (Αλίμου) Τράχωνες - ΔΑΣΩ (Κυριοπούλου - Μαρκατσάς, παρ. Μαυρικίδης)
19.00 (Ανατόλια) Ανατόλια - Βριλήσσια (Κωνσταντινίδης - Ισκάς, παρ. Τσοπάνογλου)
19.00 (Κυμίνων) Μακεδόνες Αξιού - Ηρακλής Κηφισιάς (Κυριακόπουλος - Δελή, παρ. Βανδώρος)


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου