Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σε τεντωμένο σκοινί παραμένει το πόλο!



Την απόφασή του να βοηθήσει το τμήμα πόλο, ούτως ώστε να αποφύγει τον… διασυρμό της διάλυσης πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γνωστοποίησε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος, έπειτα από μια πολύωρη συζήτηση που έγινε σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το τμήμα. 

Παρότι το ποσό που θα βάλει καλύπτει μόλις το 1/4 του συνολικού μπάτζετ του τμήματος, ο ισχυρός άνδρας της «Μάνας του Λόχου» θα επιδιώξει μέχρι το αργότερο την Τρίτη να βρει κάποιους χορηγούς για το τμήμα, κάτι που θα κάνει και ο έφορος Νίκος Πλυτάς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα και στη συνέχεια να υπογραφούν επιτέλους τα συμβόλαια των παικτών και του προπονητή, για να επιστρέψουν στην πισίνα.
Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έγινε ώστε έστω την τελευταία στιγμή να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να μπει και φέτος στην 4άδα του Πρωταθλήματος, παρότι το μπάτζετ του, δεν πλησιάζει καν τις υπόλοιπες ομάδες, και την τελευταία στιγμή να τινάζονται τα πάντα στον αέρα. Ήδη η αποχή από τις προπονήσεις έχει διαρκέσει δύο εβδομάδες, και ότι είχαν κάνει οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής, έχει πάει… στράφι.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου