Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δέος, βράβευση και... περίπατος στον Τάφο του Ινδού!




Στον κατάμεστο Τάφο του Ινδού που φόρεσε τα καλά του για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του γυναικείου μπάσκετ, οι  οπαδοί έδιναν τον ρυθμό, οι "πράσινες" αύξαναν το σκορ -συμμετέχοντας στο πάρτυ- και τα χαμόγελα ικανοποίησης ήταν φανερά από όλους!


Στο ημίχρονο, οι φίλοι του Τριφυλλιού αποθέωσαν τον πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον γιο του και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Μακρόπουλο. Αμφότεροι κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και γνώρισαν απίστευτες στιγμές αφού ο κόσμος του υποδέχτηκε θερμά με συνθήματα και χειροκροτήματα για την προσφόρα τους. 
Ακολούθησε η βράβευση του Νίκου Μακρόπουλου, ο οποίος τιμήθηκε για την χορηγία της "Ευρώπης Α.Ε.Γ.Α" στο τμήμα, στην οποία είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Ο κ. Μακρόπουλος παρέλαβε μια φανέλα του Τριφυλλιού με την χορηγία της Ευρώπης ΑΕΓΑ, όπου πάνω υπήρχαν οι υπογραφές των παικτριών της Γιασεμής Σαμαντούρα.
 Μάλιστα, ο κ. Ν. Μακρόπουλος παίρνοντας το λόγο και απευθυνόμενος στον κόσμο τόνισε: "Θέλω τρία και μόνο πράγματα να πω. Το πρώτο ότι για το σύνθημα που είπατε λίγο νωρίτερα, συμφωνώ. Εδώ είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι το γήπεδό μας. Δεύτερον, εύχομαι να είναι γερός ο Πρόεδρος και τρίτο εύχομαι επιτυχίες στο τμήμα μπάσκετ και να κερδίσει το πρωτάθλημα".
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, αγωνιστικός περίπατος για τις "πράσινες" που επικράτησαν με 84-49 του Εύνικου (πρώην ΔΑΣΑΛ). Επιθετική πολυφωνία και καλή άμυνα για το Τριφύλλι που έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία στο καλάθι, ιδιαίτερα μετά το ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 48-31, 64-37, 84-49

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 12 (2), Βλάνη 3 (1), Κόνιαλη 8, Μοσχοπούλου 3 (1), Μαγκλάρα 13, Χρονοπούλου 1 (8ρ.) , Σλούκα 3, Δίελα 17 (4), Ντέλβα 11, Χριστινάκη 6, Πριόνα, Θεόλογου.
 Εύνικος (Δέδε): Τσέρου 5, Πετροπούλου, Κονταλή 6 (1), Σιδέρη 18 (3), Μάρκου 2, Ιωαννίδου 7 (1), Γρηγορέα, Ρουμελιώτη, Σαββουλίδου 1 (7ρ.), Παβλούκου 6 (1), Λίοση 4.

Πηγή: panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου