Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

"Με τον κόσμο μας θα φτάσουμε τον ΠΑΟ, εκεί που του αξίζει"!


Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο VolleyBall24 παραχώρησε ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Α.Ο. Πρέβεζας και το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. 

Ο 18χρονος (2/4/1994) λίμπερο με ύψος 1,86 το 2009 ήταν πρωταθλητής Ελλάδος στους Παίδες  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα BeachVolleyΤο 2010 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό Παίδων στην Βουλγαρία, και την ίδια χρονιά την δεύτερη θέση με την Εφήβων στο Βαλκανικό στα Σκόπια και αναδείχτηκε καλύτερο λίμπερο της διοργάνωσης.

Το 2011 με την εθνική Παίδων κατέκτησε την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό στην Τουρκία και την 7η θέση στο Παγκόσμιο στην Αργεντινή όπου και αναδείχτηκε καλύτερο λίμπερο στον κόσμο. Το καλοκαίρι του 2012 με την εφήβων στο Βαλκανικό στη Σερβία κατέκτησε την δευτερη θεση.
Ο Δημήτρης Ζήσης μίλησε στο VolleyBall24 για τους στόχους του με την νέα του ομάδα, την πρώτη του επίσημη με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Δευτέρα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

 Πότε ξεκίνησες να παίζεις βόλεϊ και γιατί;
"Ξεκίνησα το βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία και αυτό γιατί ακολουθούσα τον πατέρα μου που είναι προπονητής στις προπονήσεις και στους αγώνες"!
Από τον Α.Ο. Πρέβεζας στον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι όταν σου έκανε ο ΠΑΟ πρόταση πως αισθάνθηκες;
"Σίγουρα μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό σε κολακεύει και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση! Ένιωσα λοιπόν πολύ χαρούμενος"!
Η παρουσία του Στέλιου Καζάζη στον πάγκο της νέας σου ομάδας, έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να φορέσεις την φανέλα του Παναθηναϊκού;
"Ο βασικότερος λόγος είναι ο κύριος Καζάζης! Είναι ο άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε στο σημαντικότερο βήμα της αθλητικής μου καριέρας και τον ευχαριστώ γι’ αυτό"!
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Υπάρχει άγχος για την πρώτη επίσημη με την νέα σου αμάδα;
" Σίγουρα υπάρχει άγχος μέχρι την στιγμή που θα αρχίσει ο αγώνας! Στην συνέχεια το μόνο που θα σκέφτομαι είναι πως θα βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει"!
Θα αγωνίζεσαι ως λίμπερο στην νέα σου ομάδα. Νιώθεις επιπλέον πίεση που θα φορέσεις αυτήν την βαριά φανέλα;
"Η πίεση σε μια τόση μεγάλη ομάδα είναι μεγάλη!! Όλοι γνωρίζουμε ότι κορυφαία λίμπερο έχουν φορέσει τη φανέλα αυτή και αυτό δεν είναι λίγο"!
Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου φέτος, αλλά και οι προσωπικοί σου;
"Ο στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό βόλεϊ και να φτάσει όσο το δυνατό ψηλότερα και μέσα από τις καλές εμφανίσεις της ομάδας θα εκπληρωθούν παράλληλα και οι δικοί μου στόχοι"!
Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα; Και που θα κριθεί ο τίτλος;
"Όπως έχουν δείξει τα μέχρι τώρα παιχνίδια ο Ολυμπιακός και η Σύρος είναι δυνατές ομάδας! Όλα όμως θα κριθούν στα play-off"!
Έχεις παρακολουθήσει ματς του Παναθηναϊκού; Τι έχεις να πεις για τον κόσμο;
"Φυσικά και έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα!! Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και την υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Έτσι λοιπόν τον θέλουμε φέτος κοντά μας"!
Μπορεί η καυτή ατμόσφαιρα να βοηθήσει τους αθλητές να κερδίσουν ένα κρίσιμο ματς;
"Με την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορείς να νικήσεις οποιοδήποτε ματς"!
Είναι δύσκολο να παίζεις επαγγελματικά βόλεϊ και να σπουδάζεις παράλληλα;
"Σίγουρα θέλει διπλή προσπάθεια αλλά με θέληση όλα τα καταφέρνεις"!
Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της νέας σου ομάδας;
"Θέλουμε ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι κοντά στην ομάδα μας διότι με την βοήθεια τους θα είμαστε σε θέση να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει το συντομότερο δυνατό"!


Πηγή: http://www.volleyball24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου