Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Νούσια: «Όχι στις ήττες»!



  Τέλος στις ήττες θέλουν να βάλουν οι «πράσινες», με την Αποστολία Νούσια να… δείχνει τον… δρόμο των επιτυχιών στις συμπαίκτριές της



Κορυφαία του Παναθηναϊκού στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αδιαμφισβήτητα ήταν η Αποστολία Νούσια!
 Η 21χρονη ακραία του «τριφυλλιού» αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα της στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα με 3-1 κόντρα στα Βριλήσσια, αφού σημείωσε 19 πόντους με 18/28 επιθέσεις, είχε 47% υποδοχή και 1 μπλοκ. Η Αποστολία Νούσια δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των συμπαικτριών της αμέσως μετά το ματς, αλλά και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» που γέμισε το κλειστό της Κυψέλης την Κυριακή.
Η MVP της 6ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, μιλώντας στο volleyball.gr υποστήριξε: «Πάντα σκεφτόμουν και ήθελα να είμαι κι εγώ κάποια στιγμή πολυτιμότερη και χαίρομαι που τα κατάφερα και συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη της ομάδας μας».
Για το 3-1 επί των Βριλησσίων η 21άχρονη ακραία ανέφερε: «Παίξαμε καλά. Το θετικό και το πολύ καλό είναι πως παίξαμε η μία για την άλλη. Θέλαμε πάρα πολύ μια νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, περιμέναμε πως και πως τον αγώνα με τα Βριλήσσια και μας βγήκε το καλό αποτέλεσμα». Ενώ σχετικά με τις συνεχόμενες ήττες πρόσθεσε: «Κυνηγούσαμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια αλλά δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήμασταν στεναχωρημένες και άσχημα ψυχολογικά καθώς είχαμε μόνο ήττες και είπαμε «όχι», δεν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»!
Επιπρόσθετα σχολιάζοντας το «βάρος» που έχουν οι πιτσιρίκες παίζοντας στον Παναθηναϊκό, η Αποστολία Νούσια εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο και θέλουμε να τον κρατήσουμε ψηλά. Φέτος η ομάδα δεν πάει για πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να έχουμε μια εμφάνιση που να αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου το ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Για την κάθε συναθλήτριά μου ο Παναθηναϊκός αποτελεί... «μια ευκαιρία για την κάθε μία μας, ένα κίνητρο και μια πολύ μεγάλη πρόκληση».
Τέλος για το πού αφιερώνει την πρώτη νίκη, η νεαρή ακραία τόνισε με νόημα: «Ασυζητητί στον... κόσμο του Παναθηναϊκού που μας υποστηρίζει. Είχαμε μόνο ήττες μέχρι χθες και οι φίλαθλοι ήταν εκεί. Η πρώτη μας νίκη λοιπόν τους αξίζει»!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου