Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Δεν είναι εύκολο να φοράς αυτή τη φανέλα»!




Ικανοποιημένος από όλες τις αθλήτριές του παρουσιάστηκε μετά τη νίκη επί των Βριλησσίων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης.
«Πήραμε την πρώτη μας νίκη, για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο, γιατί οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας ήταν καλές. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έρχονταν και τόσο αυξανόταν το άγχος και η πίεση. Η συνέχεια πιστεύω θα είναι καλύτερη, θα παίξουμε απελευθερωμένα και ακόμη καλύτερα, με πρώτο στόχο να πάρουμε βαθμούς στην έδρα του Ανατόλια», ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα η «Πράσινη» ο έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει δυνατότητες. Χρειάζεται υπομονή και ομοιογένεια από όλους αυτούς που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Ήταν καθοριστικό το δεύτερο σετ, εκεί η Αποστολία έπαιξε καταπληκτικά, ήταν αποφασιστική και κάναμε το 2-0. Όλες όμως οι κοπέλες προσπαθούν να παίζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν έχω παράπονο από καμία κοπέλα. Είναι θέμα ηλικίας και παραστάσεων. Γιατί δεν είναι εύκολο να φοράς αυτήν την βαριά φανέλα».
Τέλος αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας τόνισε: «Είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Αν είναι να πάρουμε κάποια ξένη θα πρέπει να βρούμε κάτι καλό».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου