Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τσόκας: «Το πόλο σημαντικό κομμάτι για τον ΠΑΟ»




Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού στο τμήμα πόλο, Γιώργος Τσόκας βρέθηκε την Παρασκευή στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, μαζί με τον γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας της καρδιάς του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κόντρα στην Κέρκυρα.
Ο νυν προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ιωνικού, μιλώντας στην «Πράσινη», τόνισε: «Είναι σίγουρα περίεργη η αίσθηση να βλέπεις το ματς απέξω από την πισίνα. Ήρθα όμως να δω την ομάδα της καρδιάς μου και εύχομαι ότι καλύτερο. Παρότι υπάρχει έλλειψη προετοιμασίας, τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά. Και φαίνεται πως είναι μια ομάδα πολύ ταιριαστή και θα πάει καλά φέτος».
Εν συνεχεία ο Γιώργος Τσόκας, υπογράμμισε: «Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του, γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να είναι στις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Οι ιθύνοντες πρέπει να κοιτάξουν το θέμα γιατί το πόλο είναι σημαντικό κομμάτι για τον ΠΑΟ».
Τέλος αναφορικά με την νέα σελίδα που έχει γυρίσει στην καριέρα του, αφού πλέον ασχολείται με το άθλημα που αγαπάει… έξω από την πισίνα, σημείωσε: «Η αποχώρηση μου καλοκαίρι ήταν δική μου απόφαση, καθώς ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική. Κάτι τελείως διαφορετικό για μένα. Η αλήθεια είναι πως ακόμη αισθάνομαι ως παίκτης παρά ως προπονητής, αλλά θα… συνηθίσω»! 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου