Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Καζάζης: «Εγώ θα μείνω μέχρι τέλους»!




Εμφανώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τους παίκτες του εμφανίστηκε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Στέλιος Καζάζης, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Λαμία: «Δεν υπάρχουν σχόλια για το παιχνίδι. Πήραμε αυτό που αξίζαμε, αφού ήμασταν το απόλυτο μηδέν».
Και εξήγησε: «Ο στόχος είναι αυτός που ξέραμε από την αρχή και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Μαζευτήκαμε αργά, μας προέκυψαν προβλήματα και συνεχίζουμε την προσπάθεια Θα δούμε πως είμαστε μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα και θα κρίνουμε αν χρειαστεί κάποια αλλαγή. Εγώ πάντως θα μείνω μέχρι τέλους»!
Από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αφού έπλεξε το εγκώμιο στο Στέλιο Καζάζη, δεν θέλησε να μιλήσει για την αναμέτρηση και αρκέστηκε να τονίσει: «Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα τιμής, περισυλλογής και αντίστασης. Πραγματικής αντίστασης εναντίον της βίας που έχει εισβάλει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Αυτό πρέπει να πούμε σήμερα μόνο και τίποτα άλλο».
Τέλος ο κεντρικός του «τριφυλλιού», Κάσσανδρος Στίγγας ανέφερε: «Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, ο Βόγκελ ήρθε πριν από τρεις ημέρες, αλλά με τη δουλειά που θα κάνουμε από δω και πέρα θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και τέτοιες εμφανίσεις δεν αρμόζουν στο σύλλογο αλλά και στον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει. Σαν παίκτες, σαν υλικό πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα». Ενώ ο πασαδόρος της ομάδας της Λαμίας, Μανώλης Δημητριάδης κατέληξε: «Περιμέναμε καλύτερο κι ανταγωνιστικό τον ΠΑΟ, αλλά εμείς δεν τους αφήσανε μας παίξουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου