Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες!



Οι αμαζόνες του Παναθηναϊκού θέλουν να ξεπεράσουν το πρώτο τους αρνητικό αποτέλεσμα για τη φετινή σεζόν από τον Αθηναϊκό, και να επιστρέψουν στις νίκες σήμερα στις 4μ.μ., στον «Τάφο του Ινδού» επί του Πανιωνίου για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών.
Οι «πράσινες», με τους οπαδούς τους, όπως κάθε εβδομάδα να βρίσκονται δίπλα τους, επιθυμούν να πανηγυρίσουν μαζί τους την 6η τους νίκη και να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, όπου βρίσκονται Ελληνικό και Αθηναϊκός.
Η Γιασεμή Σαμαντούρα, μιλώντας στην «Π» τόνισε: «Είμαστε έτοιμες για το ματς με τον Πανιώνιο. Το μοναδικό ζήτημα που είχαμε μετά το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό ήταν ένα πρόβλημα στη μέση, που παρουσιάστηκε στη Ντέλβα, η οποία επιβαρύνθηκε αρκετά στο ντέρμπι. Την Παρασκευή επέστρεψε στις προπονήσεις και έτσι την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί το αν θα χρησιμοποιηθεί αύριο (σ.σ. σήμερα). Είτε θα χρησιμοποιηθεί κάποια λεπτά στην αρχή του αγώνα είτε θα προφυλαχθεί».
Ενώ αναφορικά με την σημερινή αναμέτρηση, η προπονήτρια του «τριφυλλιού» εξήγησε: «Ο Πανιώνιος έχει δείξει κάποια δείγματα βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια του και έτσι εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και πειθαρχημένες στον αγώνα για να μην κινδυνεύσουμε. Όλη την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με τα λάθη μας στο ματς με τον Αθηναϊκό, τα οποία δουλέψαμε, αφήσαμε πίσω μας την ήττα και συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου