Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Επιτέλους τέλος στις ήττες"!



Ενθουσιασμένη από τη νίκη της ομάδας της και άκρως ικανοποιημένη από τις συμπαίκτριές της ήταν η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Όλγα Μαλουσάρη μετά το ματς με τα Βριλήσσια.

Η νεαρή ακραία του "Τριφυλλιού" στάθηκε στην προσπάθεια των συμπαικτριών της, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο "Captains Blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη": "Το ταλέντο υπάρχει, το μέλλον μας ανήκει"! 

Αναλυτικά το άρθρο της Όλγας Μαλουσάρη: 

«Η πρώτη μας νίκη είναι γεγονός! Επιτέλους καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, έστω και αν ήταν στην 6η αγωνιστική. Θέλω να συγχαρώ όλες τις συμπαίκτριές μου γιατί παίξαμε συγκεντρωμένα και αποδείξαμε ότι μπορούμε και να κερδίζουμε.
Τα πρώτα άτυχα αποτελέσματα μας είχαν δημιουργήσει τεράστιο άγχος και πίεση και σε κάθε μας ματς δεν ξέραμε πώς να διαχειριστούμε αυτή τη κατάσταση. Η ομάδα έχουμε ξαναπεί ότι απαρτίζεται από νεαρές αθλήτριες, που έχουν ταλέντο και όρεξη να παίζουν βόλεϊ, όμως δεν έχουν την εμπειρία να αφήνουν έξω από το γήπεδο τα συναισθήματά τους. Αυτό την Κυριακή άλλαξε!
Δεν μας αρέσει να χάνουμε και έτσι καταφέραμε να βγάλουμε παραπάνω πάθος και δύναμη στο παιχνίδι κόντρα στα Βριλήσσια, για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να κερδίζουμε. Ο αντίπαλος δεν ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας από εμάς, απλά εμείς δεν του δώσαμε το περιθώριο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από ένα σετ. Ως αρχηγός θέλω να σταθώ στην εμφάνιση κυρίως δύο αθλητριών που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων στο προχθεσινό ματς. Η μία είναι η Αποστολία (σ.σ. Νούσια) που από ότι έμαθα αναδείχθηκε και MVP, τίτλος που της αξίζει, και η άλλη είναι η Ανθή (σ.σ. Βασιλαντωνάκη) που έπαιξε παρότι ήταν άρρωστη και αν και αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια του αγώνα έβαλε την ομάδα πάνω από τον εαυτό της και επέστρεψε. Από εκεί και πέρα, η νίκη ανήκει σε όλες μας, που κάνουμε υπερπροσπάθεια όλη τη βδομάδα και ειλικρινά παλεύουμε για να κερδίσει η ομάδα μας σε κάθε ματς, έστω και αν δεν τον πετυχαίνουμε πάντα. Εύχομαι εμφανίσεις όπως η προχθεσινή να συνεχιστούν στο πρωτάθλημα, και αυτή η νίκη να γίνει αφορμή και κίνητρο για να μπαίνουμε ακόμη πιο δυναμικά στα παιχνίδια και να παλεύουμε τον κάθε πόντο. Πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες νίκες, γιατί το μέλλον μας ανήκει». 


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου