Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Με τον κόσμο ήρθε η νίκη!



Ο Κώστας Νικόπουλος με τις Γεωργίου, Μουμτζή, Μοσχά, Μιχελάρου, Μαρούσκου!

Έχοντας τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού «West Block» και εν γένει τον κόσμο του συλλόγου, στο πλευρό τους, τα κορίτσια που απαρτίζουν την ομάδα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» χθες το πρωί στη Λεωφόρο, πήραν μία ακόμη νίκη με 4-1 κόντρα στου Ζωγράφου και συνεχίζουν δυναμικά την προσπάθειά τους για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Η πιο έμπειρη αθλήτρια του τμήματος, Μαρία Μιχεράλου, η οποία χθες το βράδυ επέστρεψε στην Ιεράπετρα της Κρήτης, όπου και μένει, μιλώντας στην «Π» υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη που πετύχαμε. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, αλλά και στον σύνδεσμο «West Block» που μας στηρίζει. Όλα τα παιδιά κάνουν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτό».
Ενώ αναφερόμενη στην χθεσινή αναμέτρηση τόνισε: «Πάντα όταν παίζουμε στην έδρα μας έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε. Από εκεί και έπειτα έχουμε ακόμη μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και από τον Ιανουάριο ξεκινάμε τον δεύτερο, όπου θα χρειαστούμε τους οπαδούς μας ξανά δίπλα μας, για να μπορέσουμε και εμείς να τους χαρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο».  
Στην γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού αγωνίζονται οι Μαρία Μιχελάρου, Ειρήνη Μαρούσκου, Ελένη Μοσχά, Μέλανι Γεωργίου και Κωνσταντίνα Μουμτζή, με προπονητή τον Κώστα Νικόπουλο.


Πηγή: Εφημερίδα "η Πράσινη"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου