Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΟ: Πρόβλημα με Δερμιτζάκη


Δέκα ημέρες έχει να εμφανιστεί στο Ζάππειο ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης!




Ο έμπειρος αμυντικός έχει σταματήσει να κάνει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει προκύψει ένα τεράστιο πρόβλημα με την πληρωμή του. Για την ακρίβεια το καλοκαίρι που ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός είχε κάνει τον προγραμματισμό της ομάδας, η λίστα με τους αθλητές που επρόκειτο να πληρώνει ο βασικός χρηματοδότης του τμήματος πόλο του συλλόγου, Αχιλλέας Μακρόπουλος δεν έφτασε πλήρης στα χέρια του προέδρου του Ερασιτέχνη. Έτσι ο ισχυρός άνδρας δεν γνώριζε καν ότι ο Δερμιτζάκης έπρεπε να πληρωθεί από τον ίδιο, καθώς είχε μείνει με την εντύπωση ότι κάποιος άλλος χορηγός θα κατέβαλλε το συμβόλαιό του!
Ο αθλητής που έχει συμμετάσχει κανονικά στους μέχρι στιγμής αγώνες της ομάδας του, ενημέρωσε τον έφορο του τμήματος, Νίκο Πλυτά πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να παίζει, μέχρι να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του από την φετινή σεζόν. Όπως είναι αναμενόμενο ο προπονητής της ομάδας δεν υπολογίζει στον παίκτη, και αν δεν τακτοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν το θέμα, θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς ούτε προπόνηση δεν θα μπορεί να γίνει.
Ήδη οι προπονήσεις γίνονται με 5-6 πολίστες κάθε πρωί στο Ζάππειο, καθώς υπάρχουν και πολίστες που εργάζονται τα πρωινά και μπορούν μόνο απογευματινές ώρες να προπονούνται. Ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν εξασφαλίσει κάποιο κολυμβητήριο, πλην του Ζαππείου, όπου προπονείται η Εθνική ομάδα, για να μπορεί η ομάδα να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. 
Τέλος ο Νικήτας Κόχειλας συνεχίζει την αποθεραπεία του, για την ρήξη υπερακανθίου, που είχε υποστεί και αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ενώ ο Άντρια Κομάντινα έχει φύγει από την Ελλάδα, για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με την οικογένειά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου