Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «Υγεία, νίκες και… Πανελλήνιες»!

Την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι τρεις νεανίδες του Παναθηναϊκού, Αναστασία Μικρουδάκη, Μαρία Γεωργίου και Γεωργία Τσατσούρη, τους έδωσε ο Σπύρος Χουντουμάδης στο ματς με τον Ηρακλή την Τετάρτη!




Τα τρία κορίτσια, που είναι το νέο… αίμα του συλλόγου μίλησαν για την εμπειρία τους στην κάμερα του «GS13», ενώ μοιράστηκαν και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, που εκτός από νίκες περιλαμβάνουν και τις Πανελλήνιες εξετάσεις, που δίνουν σε λίγους μήνες οι δύο πρώτες!
Η Μαρίνα Γεωργίου αρχικά ανέφερε: «Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για εμάς. Πήραμε εμπειρίες και το ευχαριστηθήκαμε πολύ, που παίξαμε με την πρώτη ομάδα». Η Αναστασία Μικρουδάκη συμπλήρωσε: «Πήρα και τον πρώτο μου πόντο και το χάρηκα πολύ. Εύχομαι και στη συνέχεια να ξαναπαίξω για να πάρω περισσότερους». Ενώ η Γεωργία Τσατσούρη πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, αν και δεν έπαιξα πολύ, αισθάνομαι πολύ καλά και ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να παίξω. Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι το επόμενο».
Ενόψει της νέας χρονιάς η νεαρή μπλοκέρ, «Τζο» όπως την φωνάζουν, τόνισε: «Για του χρόνου εύχομαι να βελτιωθώ και να τα πάω πολύ καλύτερα». Η 17χρονη ακραία, Μικρουδάκη ευχήθηκε: «Υγεία, και πολλές νίκες για τον Παναθηναϊκό. Και φυσικά να τα πάω καλά στις Πανελλήνιες», με την Μαρίνα Γεωργίου να συμφωνεί σε… όλα: «Υγεία πάνω από όλα και να έχουμε πολλές νίκες και φυσικά να τα πάω και εγώ πολύ καλά στις Πανελλήνιες»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου