Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!


Οι ωραίες… Ελένες με το χαμόγελο στα χείλη ευχήθηκαν μία νέα χρονιά με υγεία, ευτυχία και αμέτρητες νίκες για τον Παναθηναϊκό, με στόχο φυσικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!



Δύο από τις πιο όμορφες παρουσίες της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η Ελένη Κουτσιβίτη και η Έλενα Χριστοδούλου δίνουν τις ευχές τους στην κάμερα του «GS13» για καλές γιοτρές...



«Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία πάνω από όλα», ανέφερε αρχικά η πασαδόρος του «τριφυλλιού» με την νεαρή ακραία να προσθέτει: «Να περάσουμε όλοι καλά τις γιορτές»!
Για να πουν και οι δύο με μια φωνή: «Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους αισιοδοξία και χαμόγελα και χαρούμενες στιγμές»!
Οι «πράσινες», που ομορφαίνουν το γήπεδο του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για την ομάδα τους και να ευχηθούν: «Για τον Παναθηναϊκό, πάνω από όλα ευχόμαστε να έχουμε όλες υγεία, όχι άλλους τραυματισμούς. Και φυσικά μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν, για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η πρωτιά»!
Τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, έχουν ρεπό μέχρι την προσεχή Δευτέρα, και από την Τρίτη θα είναι ξανά στις επάλξεις για να δουλέψουν για τη νέα χρονιά που ξεκινάει, με στόχο να μην χάσουν ούτε ματς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για να πανηγυρίσουν ένα ακόμη νταμπλ, το 6ο σε 8 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου