Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Θετικό… πρόσημο!


Η ομάδα Κορασίδων 2 του Παναθηναϊκού, με τον προπονητή Χάρη Σκουτελάκο

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τις ακαδημίες Βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι Νεανίδες του «τριφυλλιού» υποδέχτηκαν στην Λεωφόρο την ομάδα των Αμπελοκήπων και επικράτησαν 3-0 (25-12, 25-16, 25-16).
Η ομάδα του Βασίλη Βλαχονικολού έχει δύο ακόμη αγωνιστικές, με την AEK εκτός έδρας και με Πανελλήνιο εντός (8 και 15 Ιανουαρίου), και χρειάζεται τη νίκη στο ματς με τον Πανελλήνιο για να περάσει στην επόμενη φάση, δηλαδή στις 8 καλύτερες ομάδες της Ένωσης.
Νεανίδες (Βλαχονικολός): Φάφα, Βελουδη, Δήμα, Γεωργοπούλου, Μικρουδάκη, Γεωργίου, Τσατσούρη, Σούρα και Γιαννακοπούλου.

Κέρδισαν και οι μικρές

Νικηφόρα συνέχισαν και οι Κορασίδες 1 την πορεία τους στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν του Πανελληνίου με 3-0 (25-10, 25-10, 25-13). Ο προπονητής, Βασίλης Βλαχονικολός ανέφερε σχετικά: «Είχαμε έτσι την ευκαιρία να παίξουν όλα τα παιδιά και να είναι έτοιμες όλες οι αθλήτριες μας για την δεύτερη φάση, όπου έχουμε ήδη προκριθεί. Μένει ακόμη ένας αγώνας στην έδρα μας, στις 15 Ιανουαρίου με τους Αμπελόκηπους, άνευ βαθμολογικής σημασίας μιας και οι δύο ομάδες έχουν περάσει στην επόμενη φάση.
Κορασίδες 1 (Βλαχονικολός): Φάφα, Σούρα, Τσατσούρη, Βελούδη, Γιαννακοπούλου, Αποστολάκη, Μανικοπούλου, Κασδοβασίλη, Κεφαλά Έφη και Ελευθερία.
Τέλος οι Κορασίδες 2 τελείωσαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους για φέτος, καθώς λύγισαν στο τάι μπρέικ από τον Ηλυσιακό στην Λεωφόρο με 3-2, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Η τελική κατάταξη για την δεύτερη ομάδα των Κορασίδων είναι η 4η θέση στον όμιλό τους.
Κορασίδες 2 (Σκουτελάκος): Τριανταφύλλου, Κάπακα, Μέτσο, Φάφα, Αλεξέα, Δαμασκηνού, Κουμούτσου, Κοντού και Μάτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου