Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Προπονητικό camp στη Λεωφόρο




Την προσεχή Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός διοργανώνει προπονητικό camp στο κλειστό της Λεωφόρου. Το τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας του «τριφυλλιού», αναμένεται να δουλέψει με τις αθλήτριες των τμημάτων υποδομής (νεανίδων - κορασίδων), με σκοπό την βελτίωση και την παρακολούθησή τους από τους προπονητές των Πρωταθλητριών Ελλάδας.


Το μέλλον είναι στα φυτώρια!




Ο Παναθηναϊκός, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα μας, πρέπει να ποντάρει στα φυτώριά του και η πρώτη ομάδα να στελεχωθεί από παιδιά των ακαδημιών. Ήδη τρεις αθλήτριες οι Μαρίνα Γεωργίου, Γεωργία Τσατσούρη και Αναστασία Μικρουδάκη, προπονούνται με την πρώτη ομάδα, και μάλιστα όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν παίρνουν και χρόνο συμμετοχής, όπως συνέβη στο ματς με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την περασμένη Τετάρτη, όπου όλα τα κορίτσια έδειξαν καλά στοιχεία.
Έτσι ο λόγος που διοργανώθηκε το camp είναι προκειμένου οι αθλήτριες να μάθουν τον σωστό τρόπο παιχνιδιού της γυναικείας ομάδας, και παράλληλα οι προπονητές της πρώτης ομάδας, Σπύρος Χουντουμάδης, Δήμος Φιλιππάτος και Άγκι Μπάμπουλη να έχουν εικόνα των δυνατοτήτων των αθλητριών των τμημάτων υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου