Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η μόνη ελπίδα του Ερασιτέχνη"




Μια όμορφη έκπληξη επεφύλαξαν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος ήταν πιστός στο… ραντεβού του και παρακολούθησε ένα ακόμη παιχνίδι των Πρωταθλητριών Ελλάδας την Τετάρτη το απόγευμα, που συνοδεύτηκε από νίκη κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Οι «πράσινες» αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έδωσαν ένα δώρο στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, μία μεγάλη εικόνα της Παναγίας, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν που βρίσκεται στο πλευρό τους!
Προσωπικό δώρο στον πρόεδρο, έκανε η Νταϊάνα Φερέιρα, το οποίο προερχόταν από την Βραζιλία, και της το έφερε ο σύζυγός της, που βρίσκεται στην χώρα μας για τα Χριστούγεννα. Ενώ η Μάρθα Νιέβα από την πλευρά της προσέφερε από μία κούπα στον πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο, στον αντιπρόεδρο, Τάκη Μαλακατέ και στον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη.
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος εμφανώς συγκινημένος τους είπε πως είναι η μόνη ελπίδα του Ερασιτέχνη για τίτλο τη φετινή σεζόν. Τις ευχαρίστησε για το ήθος τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν παρά τις δυσκολίες και τις ατυχίες που έχουν αντιμετωπίσει από την αρχή της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου