Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΟ: Τηλεφωνικές ευχές στον Μακρόπουλο!


Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να αναπτερώσει το ηθικό του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος είναι και ο βασικός χρηματοδότης του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού. 


Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Τσόκας, όπως και ο προπονητής, Φάνης Κουντουδιός επικοινώνησαν με τον πρόεδρο όχι μόνο για να του ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα, αλλά και για να του υποσχεθούν ότι με τη νέα χρονιά, αναμένεται να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά, ούτως ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.
Ο ισχυρός άνδρας τους ευχαρίστησε, και τους επανέλαβε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και τη νέα χρονιά! Το κλίμα στην ομάδα, αρχίζει ξανά να βελτιώνεται κάτι που σίγουρα θα βελτιώσει και την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού μέσα στην πισίνα.

Τρεις «πράσινοι» στην Εθνική

Τρεις αθλητές του Παναθηναϊκού, συμπεριέλαβε στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Τίβατ του Μαυροβουνίου, ο Ντράγκαν Άντριτς. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε 15 παίκτες, μεταξύ των οποίων και τους Γιώργο Αφρουδάκη, Μίμη Αληχανίδη και Κώστα Κοκκινάκη, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία με αυτή του Μαυροβουνίου από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου.
Οι 15 «εκλεκτοί» του Ντράγκαν Άντριτς είναι οι: Καραμπέτσος, Μιράλης, Γ. Αφρουδάκης, Αληχανίδης, Κοκκινάκης, Ντόσκας, Μυλωνάκης, Δελακάς, Φουντούλης, Βουλγαράκης, Θεοδωρόπουλος, Χ. Αφρουδάκης, Τσαλκάνης, Μουρίκης, Βλαχόπουλος.
Η αποστολή αναχωρεί, μέσω Βελιγραδίου, στις 8:35π.μ. την ερχόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, και εκτός του Άντριτς θα είναι ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστας Βαμβακάρης και ο φυσικοθεραπευτής, Αντώνης Τσαλκάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου