Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Έκλεισε» θέση για Αργοστόλι ο ΠΑΟ



Στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Κεφαλλονιά, προκρίθηκε χθες ο Παναθηναϊκός που... ξεσπίτωσε την οικοδέσποινα ομάδα, κερδίζοντάς την με 16-4 στο ΟΑΚΑ

  
Παίζοντας πολύ καλή άμυνα και όντας αποτελεσματικοί στην επίθεση οι πολίστες του Παναθηναϊκού «βούλιαξαν» τον οικοδεσπότη του θεσμού, ΝΟ Αργοστολίου (16-4), και... τσέκαραν το εισιτήριό τους για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 18-19 Μαΐου  στην Κεφαλλονιά.
 Οι «πράσινοι» την Τετάρτη το απόγευμα πέτυχαν το βράδυ έναν από τους δύο στόχους για την φετινή σεζόν, αφού «έκλεισαν» θέση για την τελική φάση του Κυπέλλου, όπου θα συναντήσουν την Βουλιαγμένη, την Χίο και τον Ολυμπιακό. Ενώ αύριο, Παρασκευή θα διεκδικήσουν την είσοδό τους και στην 4άδα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος (που θα επιτευχθεί αν ο ΠΑΟ νικήσει τα Χανιά και ο Πανιώνιος ηττηθεί, όπως συνέβηκε και χθες για το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό).
Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το χθεσινοβραδυνό ματς, και παρουσιάστηκαν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στο κατώτερο των προσδοκιών Αργοστόλι. Το «τριφύλλι», με κορυφαίους τους Νικήτα και Γιάννη Κόχειλα, Άγη Φαναριώτογλου, Γιώργο Αφρουδάκη και Μίμη Αληχανίδη, μπήκε από την αρχή πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, με το σκορ του αγώνα στο ημίχρονο να έχει ήδη «γράψει» 9-1, με τους «πράσινους» να έχουν 3-4 με παίκτη παραπάνω.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μάλιστα είχε την ευκαιρία να... ρίξει στην πισίνα από το πρώτο οκτάλεπτο, τόσο τους νεαρούς πολίστες από τις ακαδημίες του συλλόγου, Φόσκωλο και Γερακούδη, όσο και όλο του τον πάγκο, με τους Άγη Φαναριώτογλου και Χριστόφορο Δερμιτζάκη να κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Ούτε μετά την ανάπαυλα η ομάδα από το νησί του Ιουνίου που θα διοργανώσει και τον θεσμό σε δύο περίπου εβδομάδες, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού των «πρασίνων», που συνέχισαν να βρίσκουν δίχτυα από κάθε θέση. Έτσι με το τελικό 16-4, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε πανηγυρικά στο Final 4 του Κυπέλλου.

Τα 8λεπτα: 5-0, 4-1, 4-1, 3-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Φώσκολος, Στελλάτος, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 3, Αληχανίδης Αβ. 2, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου 3, Τσόκας 2, Γερακούδης 1, Παπαδημητρακόπουλος.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Κρητικός): Πλατίδης, Αναστασιάδης, Δουδέσης Ευ. 1, Ρατσούνιτσα, Θωμάκος 1, Δάνδολος, Ανδρεάκος, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π. 1, Κουτσιαλής, Χαραλαμπόπουλος 1, Παπαδογιάννης, Σαλάχας, Τραυλός.


Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου