Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

"Μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά τα καταφέραμε"!



Πανευτυχείς και συνάμα συγκινημένοι ήταν άπαντες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΕΑ Πατρών στο κλειστό του Μετς, καθώς η παραμονή της ομάδας ήταν δικό τους έργο και έτσι όλοι αισθάνθηκαν απίστευτα δικαιωμένοι, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στο paovolleyball.gr. 


Ο τεχνικός του τριφυλλιού, Δημήτρης Καζάζης, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟ όλοι έλεγαν ότι είναι μια ειδική αποστολή., Είναι αλήθεια ότι είναι η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου. Εκεί που μας είχαν όλοι ξεγραμμένους, με την συσπείρωση των παικτών που επέλεξαν να παραμείνουν στην ομάδα και της διοίκησης όσο πλησίαζε το τέλος, καταφέραμε να κρατήσουμε μια ιστορική ομάδα στην μεγάλη κατηγορία», είπε ανακουφισμένος ο Δημήτρης Καζάζης ο οποίος ευχαρίστησε: «τους αθλητές, τη διοίκηση και κυρίως τον κύριο Μαλακατέ, αλλά και τον φανταστικό κόσμο που ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια συμπαραστάθηκε στην ομάδα». Στην ερώτηση για την επόμενη μέρα μετά την παραμονή του ΠΑΟ ο κ. Καζάζης τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και θεωρώ ότι η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει για αυτή την ομάδα την επόμενη μέρα».
Από την πλευρά του ο Βούλγαρος διαγώνιος, Άλεξ Γκορμπάτκοφ, τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Είναι η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου μέχρι σήμερα γιατί η ομάδα ήταν τελευταία στη βαθμολογία, υπήρχε άγχος και τα συναισθήματα εναλλάσονταν.  Είμαι ευτυχής για αυτό το φινάλε. Δεν αξίζε τίποτε άλλο σε αυτή την ομάδα παρά να μείνει στην κατηγορία και από τη νέα σεζόν εύχομαι να μην ξαναβρεθεί ποτέ σε παρόμοιο σημείο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή και όλο το σταφ της ομάδας που σαν μια γροθιά ενωθήκαμε και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία».
Ενώ ο νεαρός «πράσινος», Άκης Δαρίδης κατέληξε: «Ο στόχος επετεύχθει. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όλη την κακή σεζόν που είχαμε. Καταφέραμε να παραμείνουμε και ελπίζω να μάθαμε όλοι από τα λάθη μας. Εύχομαι του χρόνου ο Παναθηναϊκός να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, εκεί που πρέπει να είναι. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και πάλι».
Στο γήπεδο παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Μακρόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός, Τάκης Μαλακατές, οι οποίοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την παραμονή.

Πηγή: Paovolleyball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου