Σάββατο 5 Μαΐου 2012

«Σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε την Βουλιαγμένη»!



 Τα πανηγύρια για την κατάκτηση της 4η θέσης τελείωσαν από… χθες, καθώς άπαντες στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Φάνης Κουντουδιός, εξήγησε στην εφημερίδα η «Πράσινη»: «Συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις και είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά καθώς ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και καθαρίσαμε γρήγορα την νίκη. Τώρα ήδη προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ, αλλά και για το κύπελλο».
Ο προπονητής των «πρασίνων» πρόσθεσε: «Ο στόχος επετεύχθη. Έτσι τώρα από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε και να φτάσουμε ψηλότερα. Η ομάδα αυτή μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μόνη πρόβλεψη που θα κάνω εγώ είναι ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά, οπότε θα «παλέψουμε» σύμφωνα με το 100% των δυνάμεών μας στο Final 4 και στα πλέι οφ. Αρχής γενομένης την Τετάρτη, όπου παίζουμε στην Βουλιαγμένη στον Λαιμό, με την σειρά να κρίνεται στις 2 νίκες». Για να καταλήξει: «Η βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα που πέρσι ήταν φιναλίστ στους τελικούς του Πρωταθλήματος αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Την σεβόμαστε αλλά δεν την φοβόμαστε»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου