Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Πετύχαμε τον έναν από τους δύο στόχους μας»


Εμφανώς ευχαριστημένος από την απόδοση που έπιασε η ομάδα του ήταν μετά το τέλος του αγώνα με το Αργοστόλι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο Φάνης Κουντουδιός.

Ο ‘Ελληνας τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» σημείωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά, γιατί είμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό ότι πήραμε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου. Αυτό ωστόσο που κρατάω από το σημερινό ματς είναι η εξέλιξη των νέων παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, Φόσκωλου και Γερακούδη, αλλά και ότι τα παιδιά από τον πάγκο κάνουν πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης είνια πολύτιμο γρανάζι της ομάδας, αφού μπορεί να δίνει ανάσες στον Γιώργο ΑΦρουδάκη, ο οποίος όπως και ο Κώστας Κοκκινάκης είχε αυξημένες υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και χρειάζεται κάποια ξεκούραση μέσα στον αγώνα». Παράλληλα ο προπονητής του «τριφυλλιού» σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό που για μία ακόμη χρονιά η ομάδα μου βρίσκεται στο Final 4 του Κυπέλλου, ελπίζω να είμαστε και στην 4άδα του Πρωταθλήματος, καθώς έτσι η ομαδά θα έχει πετύχει όλους τους στόχους της. Εφόσον έχουμε αυτήν την παρουσία που είχαμε σήμερα και την Παρασκευή θα κερδίσουμε. Βέβαια δυστυχώς εξαρτόμαστε από το αποτέλεσμα του αγώνα του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό, όπου πιστεύω όμως ότι θα γίνει το αναμενόμενο και θα κερδίσει ο Ολυμπιακός».
Ο Φάνης Κουντουδιός σχετικά με το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟ, κατέληξε: «Είμαστε το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, ωστόσο θα εξαρτηθούν πολλά από τους αγώνες των πλέι οφ. Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Πλέον έχει φύγει το άγχος από εμάς και παίζουμε ελεύθερα και η αλήθεια είναι πως ούτε και εμείς δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου