Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αγγελόπουλος: «Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟ»!




Στους συμπαίκτες του, στο τεχνικό τιμ και στην ζωντανή ιστορία του συλλόγου, Ρούλη Αγραππιδάκη, οφείλεται η επιτυχία της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Volleyleague, σύμφωνα με τον Νίκο Αγγελόπουλο, που όπως δήλωσε στην εφημερίδα η «Πράσινη» δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στις δυνατότητες των συμπαικτών του!

  
Οι μικροί έχουν μεγάλα… καρύδια! Γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όχι για την παραμονή της ομάδας στην Volleyleague, αλλά για τον αλτρουισμό, το πάθος και την ψυχή που επέδειξαν! Τόσο οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού, όσο και οι πιο έμπειροι, αλλά και το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ αψήφησαν τα οικονομικά προβλήματα που… συντάραξαν τα θεμέλια της ομάδας από τον… Αγιασμό της, και με όπλο την ομαδικότητα, το πάθος και την μαχητικότητά, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του Ρούλη Αγραππιδάκη, κατάφεραν να «σώσουν» την χρονιά!

Ο Νίκος Αγγελόπουλος, είναι ένας από τους μικρούς… ήρωες, που έβαλε το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποφύγει έστω στο παρά πέντε, τον υποβιβασμό στην Α2, γράφοντας ίσως την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Ο 23χρονος πασαδόρος, που από… αναπληρωματικός του Σάκη Ψάρρα, έγινε βασικός, έκανε μέσω της «Πράσινης» τον απολογισμό της φετινής χρονιάς.
Ο νεαρός πασέρ του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε: «Τα πλέι άουτ ήταν μια σειρά που είχε τις δυσκολίες της, τόσο για εμάς όσο και για την Πάτρα, καθώς ήταν συνεχόμενα τα παιχνίδια και υπήρχε κούραση και έλλειψη προετοιμασίας. Παρόλα αυτά εμείς ξέραμε ότι θα μετρήσει το ποιος το θέλει περισσότερο και ξέραμε καλά ότι εμείς το θέλαμε… τρελά»!

Πως βίωσες εσύ την φετινή σεζόν;
«Εγώ όπως και όλα τα παιδιά που μείναμε μέχρι το τέλος, θεωρώ ότι βιώσαμε με τον ίδιο τρόπο την φετινή χρονιά. Το όνομα του Παναθηναϊκού είναι βαρύ και σίγουρα δεν ήθελε κανένας από εμάς, να είναι κομμάτι της ομάδας που παραλίγο να υποβιβαστεί στην Α2. Τα περισσότερα παιδιά παρότι ήμασταν σχεδόν… ανενεργοί σε όλη την χρονιά, κληθήκαμε να σώσουμε τη… παρτίδα. Αν κοιτάξουμε την χρονιά που πέρασε, για το μέγεθος του Παναθηναϊκού είναι μια αποτυχία, αλλά αν δούμε τα γεγονότα από το πως ξεκίνησε η χρονιά και το τι έγινε υπάρχει ένα κομμάτι που πρέπει να χαρούμε για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Θέλω να ξεχάσω την θέση που τερματίσαμε και κάποιες καταστάσεις που βιώσαμε όλη την χρονιά. Αλλά παρόλα αυτά αυτή η χρονιά θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας, καθώς μας αφήνει μια γλυκιά αίσθηση».

Πίστεψες ότι μπορεί η ομάδα να μείνει στην κατηγορία και πότε;
«Η αλήθεια είναι πως τόσο εγώ όσο και τα άλλα παιδιά καμία στιγμή δεν πιστέψαμε ότι θα «πέσουμε». Είχαμε κάνει κάποιες κουβέντες μεταξύ μας και λέγαμε ότι δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πέσει. Σίγουρα αποφύγαμε μια μεγάλη αποτυχία, κάτι που οφείλεται στον προπονητή μας, αλλά και στα παιδιά που μείναμε στο τέλος, και στη διοίκηση που προς το τέλος της σεζόν, έκανε πιο αισθητή την παρουσία της δίπλα μας κάτι που είναι μεγάλη βοήθεια για κάθε αθλητή».

Πως βλέπεις την επόμενη ημέρα για την ομάδα και αν θα ήθελες να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την πράσινη φανέλα;
«Όλοι μας χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο για να ξεκουραστούμε και να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συνέβη. Για την επόμενη ημέρα ο λόγος είναι στη διοίκηση. Να αποφασίσει τι θέλει να κάνει η ομάδα. Οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Προσωπικά θέλω να μείνω στην ομάδα. Ο ΠΑΟ παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα και αν η διοίκηση με συμπεριλάβει στο νέο της πλάνο θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την πράσινη φανέλα»!

Ποιον θα ήθελες να ευχαριστήσεις μετά το τέλος αυτής της χρονιάς;
«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που αποφασίσαμε να μείνουμε και να το «παλέψουμε» και τα καταφέραμε. Τους προπονητές μας, που επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο να μείνουν και να «παλέψουν» μαζί μας για την παραμονή της ομάδας. Την διοίκηση του Παναθηναϊκού, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ρούλη Αγραππιδάκη,  που είναι η ζωντανή ιστορία και μάθαμε πολλά πράγματα δίπλα του»!

Πηγή: Εφημερίδα Η "Πράσινη"

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/12 13:12

    τις δηλωσεις του ρουλη στην πρασινη θα της ανεβασετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεντεύξεις και θέματα, ανεβαίνουν πάντα την ίδια ημέρα ή μία μέρα μετά την δημοσίευσή τους στην εφημερίδα. Η Συνέντευξη του Ρούλη ανέβηκε την επόμενη ημέρα. Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή