Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιά στο... ποδήλατο!



'Αλλοι την Πρωτομαγιά μαζεύουν λουλούδια για το παραδοσιακό στεφάνι, άλλοι απεργούν, όμως υπάρχουν και κάποιοι που... τρέχουν. Συγκεκριμένα αυτήν την Πρωτομαγιά βρήκε τους ποδηλάτες του Παναθηναϊκού στο Αιγιο να ανεβαίνουν  προς την Φτερη!

Συγκεκριμένα την Τρίτη 1 Μαΐου που μας πέρασε, στην κατηγορια Αντρων ελαβε μερος ο Κωστής Ξηρογιάννης του Παναθηναικού, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά αν και είχε αρκετές δυσκολίες στην διαδρομή, καθώς είχε και πολλες εναλλαγές κλίσης! Από εκεί και πέρα στην Μαστερ Β' ο Δημήτρης Δημουλάς απέσπασε την δεύτερη θέση σε έναν δύσκολο αγώνα, λόγω της ανηφόρας. Ενώ στην Μαστερ Γ' μεσα σε δυο ημερες, ο Στέφανος Κόκκινος πέτυχε τη δεύτερη πρωτιά, χαρίζοντας ακόμη ένα χρυσό στον ΠΑΟ, παρόλο που ο έμπειρος ποδηλάτης του «τριφυλλιού» έπαθε λαστιχο και εμεινε 3-4 λεπτα στην ακρη του δρομου μεχρι να το αντικαταστησει δεν πτοηθηκε καθολου και πολυ δυναμικα κερδισε τον αγωνα.
«Συγχαρητηρια σε ολους»! ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές του ο έφορος του τμήματος Γιώργος Φωκάς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου