Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Όλα για όλα την Πέμπτη στο Μετς



Οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού έχασαν την ευκαιρία να τελειώσουν με 3-0 τη σειρά των πλέι άουτ, καθώς την Τρίτη ηττήθηκαν με 3-0 από την ψυχωμένη ΕΑΠ.

 Έτσι η σειρά μεταφέρεται την Πέμτπη (3.5) στο Μετς, όπου το Τριφύλλι με την συμπαράσταση των φιλάθλων του θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να τελειώνει την υπόθεση παραμονή.
Πολλά λάθη από σερβίς και χαμηλά στατιστικά στην υποδοχή έδωσαν στους γηπεδούχους το δικαίωμα να ανέβουν επιθετικά με κύριο εκφραστή των επιθέσεων των Ασπιώτη και τον Γιούρισιτς. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει στο τέλος με προσπάθειες του Γκορμπάτκοφ, όμως δεν τρα κατάφερε.
Ο προπονητής του ΠΑΟ, Δημήτρης Καζάζης, τόνισε: «Είχα πει ότι αυτή η σειρά των παιχνιδιών θα είναι μακριά. Την Πέμπτη (3/5) η αναμέτρηση για εμάς είναι τελικός γιατί αν η σειρά πάει σε 5ο ματς τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς εδώ μέσα. Πιθανόν να επαναπαυτήκαμε λίγο αλλά η ΕΑΠ δεν προσπαθεί και δεν τα παρατάει».
Ο Βούλγαρος άσος του «τριφυλλιού», Άλεξ Γκορμπάτκοφ, υπογράμμισε: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Ήμασταν νευρικοί και δεν βρίσκω το λόγο. Αυτό είναι για εμάς ένα μάθημα σήμερα. Την Πέμπτη θέλουμε να τελειώνουμε. Πιιστεύω πως θα συμβάλλει σε αυτό και η έδρα μας. Οι οπαδοί μας δίνουν δύναμη. Τους ευχαριστούμε ακόμα μια φορά που ήρθαν εδώ στην Πάτρα να μας στηρίξουν».
Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-21, 25-22    
Παναθηναϊκός: Ζουπάνης 8, Στίγγας 3, Αγγελόπουλος, Πρωτοψάλτης 6, Γκορμπάτκοφ 16, Κοτσιλιάνος 14, Δαρίδης λ. 60%, Κόλεφ 8, Χριστοφορίδης 4, Πιπέργιας 5
ΕΑΠ: Μακρυγιάννης 7, Γιούρισιτς 14, Ασπιώτης 20, Μίλεφ 5, Βουγιοβιτς 7, Παπαδόπουλος 6, Καραγιάννης λ. 48%, Πατρινός 1, Πατακιάρας 1

Πηγή: paovolleyball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου