Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αληχανίδης: «Ήρθε η ώρα μας»!


Αντίστροφα μετρούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που όπως τονίζει ο Μίμης Αληχανίδης στην «Πράσινη», θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στο Final 4 του θεσμού των… εκπλήξεων 18-19/5 στο Αργοστόλι, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό για τους εαυτούς τους και τον κόσμο τους!


Αφήνουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τους τελικούς των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών από την Βουλιαγμένη, οι πολίστες του Παναθηναϊκού και επικεντρώνουν την προσοχή τους στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 18-19 Μαΐου στο Αργοστόλι, με τον Μίμη Αληχανίδη να εκφράζει στην «Πράσινη» την πεποίθησή του ότι το «τριφύλλι» μπορεί να προκριθεί στον τελικό!

Ο διεθνής «άσος» του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε αρχικά στην ημιτελική σειρά κόντρα στο ΝΟΒ: «Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι από προχθές. Από την αρχή η Βουλιαγμένη πήρε ένα προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό ήταν ίσως θέμα ημέρας για όλους μας. Πιστεύω ότι όσες φορές και να ξαναπαίξουμε με την ίδια ομάδα δεν θα είμαστε τόσο κακοί»!
Εν συνεχεία ο περιφερειακός «πράσινος» σχολίασε: «Όλα τα ντέρμπι τα χάνουμε στο τέλος. Ίσως το γεγονός ότι δεν υπήρχε κόσμος στην κερκίδα μας επηρέασε την Παρασκευή. Βέβαια καταλαβαίνουμε ότι επειδή είχε Final 4 στο μπάσκετ λίγη ώρα αργότερα, δεν μπορούσαν να έρθουν οι οπαδοί μας, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μας έδινε μια άλλη δυναμική. Το ΟΑΚΑ είναι μια αχανής πισίνα, και έτσι όταν δεν υπάρχει κόσμος στην κερκίδα είναι βουβή η ατμόσφαιρα».

«Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση»!

Χθες οι «πράσινοι» είχαν ρεπό και από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζουν στον ημιτελικό την Χίο και θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, κόντρα στον νικητή του αγώνα Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός. Ο Μίμης Αληχανίδης εξήγησε: « Θα συγκεντρωθούμε στο ματς με την Χίο, που είναι μια αξιόλογος αντίπαλος. Ίσως όμως να είναι η σειρά μας να κερδίσουμε σε ντέρμπι. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να κυνηγήσουμε μία διάκριση και να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι ένα ματς που όλα γίνονται».
Ο περιφερειακός του Παναθηναϊκού κατέληξε: «Και μπορούμε και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό. Άλλωστε γι’ αυτό ήρθαμε φέρος όλα τα παιδιά στην ομάδα και γι’ αυτό δουλεύαμε κει ελπίζουμε να βγει αυτό στο Κύπελλο. Ήρθε η ώρα μας. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας, και τους οπαδούς μας. Σε όλα τα ομαδικά σπορ ο θεσμός του Κυπέλλου, είναι των εκπλήξεων. Πολλές φορές μικρότερες ομάδες έχουν υπερκεράσει μεγάλα εμπόδια, φτάνοντας ακόμη και στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Παρότι υπάρχει τεράστια διαφορά στα μπάτζετ των ομάδων Ολυμπιακού, Χίου και Βουλιαγμένης με εμάς, οι διαφορές των 4 αυτών ομάδων σε αγωνιστικό επίπεδο είναι πολύ μικρές. Έτσι θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου