Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Το φιλί της ζωής!



Παράλληλα με την δήλωση της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, ο Παναθηναϊκός ζήτησε χθες την αναβολή της εκδίκασης του φακέλου τους από την ΕΕΑ, με την ευχή ότι θα πάρει έστω στο τέλος την πολυπόθητη αδειοδότηση


 Αγώνα δρόμου πρέπει να κάνει ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης με τον προπονητή, Στέλιο Καζάζη, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, την ίδια ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 Ανδρών, ξεκινούν την προετοιμασία τους!

Οι ιθύνοντες του «πράσινου» ΤΑΑ υπέβαλλαν την δήλωση συμμετοχής τους στο νέο Πρωτάθλημα, όπως έκανε και ο Ηρακλής, την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, με την προϋπόθεση φυσικά να εξασφαλίσουν τελικά την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Παράλληλα χθες οι διοικούντες το «τριφύλλι» ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης του φακέλου του ΤΑΑ από την ΕΕΑ, καθώς βρίσκονται στο μέσο των διαπραγματεύσεων με τον δικηγόρο των Γκιγιόμ Σαμικά, Ρενό Ερπ και Μπγιερν Αντράε, οι οποίοι έχουν λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό, και ήδη ωστόσο δρομολογείται ο διακανονισμός των οφειλομένων.
Σήμερα το πρωί επρόκειτο να εκδικαστεί ο φάκελος του Παναθηναϊκού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, μιας και ο ίδιος ο δικηγόρος του Σαμικά έστειλε σχετικό έγγραφο στην ΕΕΑ με το οποίο επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν λύση στο συγκεκριμένο θέμα. Έτσι η επιτροπή αναμένεται να ορίσει νέα ημερομηνία εκδίκασης του φακέλου του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να μην ανησυχούν μιας και έχουν δρομολογήσει τους διακανονισμούς και πιστεύουν ότι θα είναι σε θέση να πάρουν την τελική έγκριση για να συμμετάσχουν κανονικά στο νέο Πρωτάθλημα.
Τέλος την ίδια ώρα που τα διοικητικά του τμήματος πρωταγωνιστούν, ο Στέλιος Καζάζης συνεχίζει το «χτένισμα» της ελληνικής και ξένης αγοράς, προκειμένου να καταφέρει έστω στο… παρά πέντε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που να μπορέσει να σταθεί στο νέο πρωτάθλημα και να μην κινδυνεύσει.

Με Μαδούρα «πετάνε» για Δανία

Με τον «πράσινο» μπλοκέρ, Γιάννη Μαδούρα να αντικαθιστά τον Νίκο Μαυραγάνη, αναχωρεί σήμερα η Εθνική ομάδα Εφήβων, για την Δανία, όπου θα αγωνιστεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η 12άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος
είναι οι: Μαδούρας, Τζιουμάκας, Λιόντας, Κοκκινάκης, Σκαρλατίδης, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Χατζόπουλος, Πρωτοψάλτης, Στίγγας, Στεφανίδης και Ζήσης.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης θα έχει συνεργάτη τον Γιώργο Σταυρόπουλο, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φυσιοθεραπευτής Βαγγέλης Κοντογιάννης, με αρχηγό το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Γιώργο Μανωλόπουλο. Στην πόλη Ράντερς της Δανίας, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ισπανία (24/8, 15:00), Βουλγαρία (25/8, 20:00), Δανία (26/8, 17:30), Γερμανία (27/8, 20:00) και Τουρκία (29/8, 17:30).

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου