Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Παράταση… ζωής για ΠΑΟ



 Αναβολή από την ΕΕΑ για την εκδίκαση του φακέλου του ΤΑΑ, πήρε χθες ο Παναθηναϊκός, μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Στο στόχαστρο ένας Σλοβένος και ένας Σέρβος ακραίος.


 Όπως ήταν αναμενόμενο, εξαιτίας του φόρτου εργασίας που είχε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με τον έλεγχο στις ΠΑΕ, ενόψει της έναρξης της Superleague, δόθηκε αναβολή στον έλεγχο των φακέλων των ΤΑΑ για την Τρίτη στις 4 Σεπτεμβρίου.

Έτσι δεν χρειάστηκε καν να εξετάσει το σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει προχθές ο Παναθηναϊκός, για αναβολή. Αυτό έμπρακτα σημαίνει πως η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει και άλλες ημέρες στη διάθεσή της προκειμένου να βρει την χρυσή τομή με την πλευρά του Γκιγιόμ Σαμικά, ή να ολοκληρώσει τις επαφές με τους επενδυτές μήπως δώσουν εκείνοι το ποσό που υπολείπεται από τα 110.000ευρώ που θα δώσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στον δικηγόρο του παίκτη και των Αντράε και Ερπ, Νίκο Πετράτο.
Επιπρόσθετα ακόμη ένα θετικό στοιχείο για το θέμα της αδειοδότησης του «τριφυλλιού» είναι πως η τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, η οποία προβλέπει πως ακόμα και ένα μήνα μετά την έναρξη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων οι ΠΑΕ, οι ΚΑΕ και τα ΤΑΑ έχουν δικαίωμα να προσκομίσουν φορολογική ενημερότητα στην ΕΕΑ.

Θέλουν ένα Σλοβένο και έναν Σέρβο!

Μετά τις θετικές εξελίξεις που αφορούν την άδεια συμμετοχής του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα, η οποία εκτός απροόπτου αναμένεται να δοθεί, ουσιαστικά ανοίγει ο… δρόμος των μεταγραφών για το «τριφύλλι», οι οποίες είχαν «παγώσει» μέχρι χθες, αφού οι αθλητές δίσταζαν να πουν το «ναι» σε πρόταση από τον ΠΑΟ. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή της ομάδας, Στέλιου Καζάζης, ο οποίος δίνει τη δική του «μάχη» από τον πάγκο της Εθνικής Εφήβων στην Δανία, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν Σλοβένο και έναν Σέρβο ακραίο, ενώ κοιτάζει και άλλες ευκαιρίες τόσο για τα άκρα όσο και για διαγώνιο, προκειμένου να προχωρήσει η στελέχωση του τμήματος.

 Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου