Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στο «Σάμι» η τύχη του ΠΑΟ



Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός έκανε χθες την τελική πρόταση στον δικηγόρο των Σαμικά, Αντράε και Ερπ και περιμένει την οριστική επίσημη απάντησή του, η οποία θα καθορίσει το αν ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας την Παρασκευή (24/8) πάρει την άδεια από την ΕΕΑ να αγωνιστεί στην Α1 ανδρών ή όχι


Την ώρα που όλη η Ευρώπη μιλάει για «κούρεμα του χρέους», και όλοι βιώνουμε τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης σε κάθε έκβαση της ζωής μας, ο Γκιγιόμ Σαμικά φαίνεται πως ζει στον δικό του κόσμο!
 Μολονότι γνώρισε την λατρεία από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και δέχτηκε την… φροντίδα της διοίκησης του συλλόγου, που του έδινε ότι και αν ζητούσε, ο Γάλλος ακραίος δεν δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει την άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες του «πράσινου» ΤΑΑ, βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την πρόταση που είχαν κάνει στον δικηγόρο του Σαμικά. Έτσι από τα 156.000ευρώ που είναι η συνολική οφειλή προς τους πελάτες του Νίκου Πετράτου,  Σαμικά, Ερπ και Αντράε (με τους δύο τελευταίους να έχουν κάνει από πέρσι τον διακανονισμό και να πληρώνονται κανονικά τα συμφωνηθέντα), ο Παναθηναϊκός επανήλθε με πρόταση 110.000ευρώ, που πρέπει να τα μοιράσει στους πελάτες του ο δικηγόρος, με τον Σαμικά να είναι ο μοναδικός που διαφωνεί με τον διακανονισμό.
Ο «Σάμι», είχε αρνηθεί αρχικά την πρώτη προσφορά του «τριφυλλιού» και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί ούτε την δεύτερη προσφορά, που έκαναν οι «πράσινοι» χθες, ανήμερα του ελέγχου του φακέλου από την ΕΑΑ.

Περιμένουν τον από… μηχανής Θεό!

«Δεμένος» χειροπόδαρα φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Σαμικά κρατάει την τύχη του τμήματος στα χέρια του, μιας και αν δεν δεχτεί τον διακανονισμό και εμμείνει στην αρχική του θέση να πληρωθούν οι απαιτήσεις του στο ακέραιο -δηλαδή 107.000ευρώ μόνο για τον ίδιο- η ΕΕΑ αναμένεται να μην χορηγήσει την  άδεια συμμετοχής του «τριφυλλιού» στο Πρωτάθλημα.
Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη, και τον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη, με τον δικηγόρο των τριών πρώην «πρασίνων», μήπως βρεθεί η χρυσή τομή, μέχρι την Παρασκευή στις 12π.μ., όποτε θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μέχρι τότε πρέπει ο Παναθηναϊκός είτε να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, είτε να βρεθεί κάποιος από… μηχανής Θεός να καλύψει τις οφειλές του συλλόγου προς τον Γάλλο ακραίο.

Τρία πιστοποιητικά χορήγησε η ΕΕΑ

Στην χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, χορηγήθηκαν τρία πιστοποιητικά για τον Φοίνικα Σύρου, τη Κηφισιά και τον Άρη, ενώ αναβολή της εξέτασης των φακέλων έδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Λαμία για την Παρασκευή (24/8) στις 12 το μεσημέρι.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου