Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Να κερδίσουν χρόνο



 Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΤΑΑ Παναθηναϊκός με την πλευρά του Γκιγιόμ Σαμικά, προκειμένου ο παίκτης να ρίξει όσο γίνεται παραπάνω τις απαιτήσεις του για να βρεθεί η χρυσή τομή στον διακανονισμό  των οφειλομένων του.
Παράλληλα οι διοικούντες το ανδρικό τμήμα του συλλόγου απέστειλαν χθες αίτημα στην ΕΕΑ για αναβολή του ελέγχου του φακέλου τους, καθώς βρίσκονται στο μέσω των συζητήσεων με τον δικηγόρο των Σαμικά, Ερπ και Αντράε, Νίκο Πετράτο. Δεδομένου μάλιστα του φόρτου εργασίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με τον έλεγχο στις ΠΑΕ, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Superleague αναμένεται το σχετικό αίτημα να γίνει δεκτό.
Από εκεί και πέρα μέχρι σήμερα θα φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού, η νέα απάντηση του Σαμικά, στη βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού. Ενώ στη συνέχεια αν και πάλι η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν μπορέσει να καλύψει το ποσό, θα επιδιώξει μια συνάντηση με την πλευρά του Βλάση Σταθοκοστώπουλο και των υπολοίπων επενδυτών, για να βρεθεί μια λύση, που να επιλύσει το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου