Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Τα… κεφάλια μέσα για τις «πράσινες»!



Με την Τούλα Καλέντζου πραγματοποιήθηκε η ανεπίσημη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού


Την πρώτη της ανεπίσημη προπόνηση για τη νέα σεζόν είχε χθες η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, στο γήπεδο της Λεωφόρου, με την Γιασεμή Σαμαντούρα να έχει στην διάθεσή της όλες τις «πράσινες», εκτός από την Αναστασία Σλούκα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό του Κλάτοβι. Το «παρών» έδωσαν οι Νταϊάνα Ντέλβα, Ιωάννα Χρονοπούλου, Αριστέα Μαγκλάρα, Έλενα Βλάνη, Ιωάννα Δίελα, Σταύρα Κόνιαλη, Ελεάννα Χριστινάκη, Ευγενία Κωτούλα, Μαρία Μοσχοπούλου, Τούλα Καλέντζου, Φωτεινή Πριόνα, Φένια Λαψάνα και η νεανίδα Αντωνία Λεντζάκη, που αποκτήθηκε από το Αρκάδι. 
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να διεξαχθεί η επίσημη πρώτη της ομάδας του «τριφυλλιού», με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, με τα… φώτα να πέφτουν στην ελληνίδα διεθνή, Τούλα Καλέντζου που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, όπου είχε πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα, έπειτα από εννέα χρόνια. Τέλος η παρουσίαση της ομάδας και της νέας φανέλας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, στον Κεντρικό σύνδεσμο της Λεωφόρου, όπως είχε γίνει και πέρσι.
Το πρόγραμμα για τις «πράσινες» το οποίο έχει ετοιμάσει η Γιασεμή Σαμαντούρα με τους συνεργάτες της (Α’ βοηθός: Πέτρος Πρέκας, Β΄: Αποστόλης Παναγόπουλος που θα είναι και προπονητής στις νεανίδες, και Κατερίνα Χατζηδάκη, που θα είναι προπονήτρια στις Κορασίδες, Τεχνικός σύμβουλος: Δημήτρης Παππάς), περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις το πρωί στον στίβο και το απόγευμα στον «Τάφο Του Ινδού», προκειμένου να φτάσουν την φυσική τους κατάσταση στα επιθυμητά επίπεδα, έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου