Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νικόπουλος: «Aισθανόμαστε δύναμη, ασφάλεια και κουράγιο»



Ο προπονητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, του Τριφυλλιού, Κώστας Νικόπουλος μιλάει στο panathinaikos1908.gr για την αγωνιστική σεζόν 2012-13, τη στήριξη των "West block» και τους φετινούς στόχους του τμήματος.


Πώς βλέπετε τη φετινή χρονιά για το τμήμα πινγκ πονγκ;

«To 2012-13 είναι μια διαφορετική χρονιά απ' όλες τις προηγούμενες. Η στήριξη από το Σύνδεσμο του Περιστερίου "West block" μας δίνει δύναμη ,ασφάλεια και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας. Τόσο η οικονομική βοήθεια όσο και η προσωπική εργασία στο βάψιμο και την ανακαίνιση της αίθουσας της Θύρας 2 μας έλυσε τα χέρια στις δύσκολες στιγμές έχουμε να αντιμετωπίσουμε και στα απλά καθημερινά προβλήματα».

Πώς αισθανθήκατε βλέποντας τους φίλους του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή στο πλάι του γυναικείου τμήματος;

«Μεγάλη χαρά μας έδωσαν οι 100 και πλέον φίλοι της ομάδας που ήρθαν την Κυριακή το πρωί να ενισχύσουν την Γυναικεία ομάδα που επαναδημιουργήθηκε φέτος με πολλές δυσκολίες. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε που ήρθαν ακόμα και μαμάδες με μωρά στα καρότσια και τα παιδιά τους αφιερώνοντας το Κυριακάτικο πρωινό τους στο τμήμα. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" όπως και στον Πρόεδρο κ. Μακρόπουλο Αχιλλέα που παρευρέθηκε με το κ. Τσίλη Ν. και θαύμασε την άνετη νίκη της ομάδας μας επί του Α.Ο Ν.Φαλήρου με 4-0».
   
Ποιοι είναι οι στόχοι για τους άνδρες;

«Στον αγωνιστικό τομέα τώρα έχουμε τους άνδρες που κολυμπάνε στα βαθιά στην Α2 εθνική κατηγορία. Πρώτος στόχος είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή και μετά ότι καλύτερο μπορούμε να επιτύχουμε. Είναι 10 ομάδες και οι 7 είναι ισάξιες και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δυστυχώς η συνεργασία με το Σύνδεσμο έγινε ένα μήνα μετά τη λήξη των μεταγραφών και δεν είχαμε οικονομική δυνατότητα για καλύτερες μεταγραφές».
      
Στο γυναικείο τι μπορούμε να περιμένουμε;

«Οι γυναίκες τώρα αγωνίζονται σε πιο εύκολη κατηγορία λόγω του περυσινού υποβιβασμού και πιστεύω να πετύχουμε την άνοδο φέτος στη Β' Εθνική από το Α’ τοπικό που αγωνιζόμαστε. Δεν αξίζει αυτή η κατηγορία στην ομάδα γι’ αυτό θα παλέψουμε για το καλύτερο. Η παρουσία των φίλων του πινγκ-πονγκ μας ντοπάρει και εδώ είναι που ταιριάζει τέλεια και το σλόγκαν "δύναμη σου οι οπαδοί σου".
  
Υπάρχει κινητικότητα στις ακαδημίες προκειμένου να έχουμε ένα καταπράσινο μέλλον στο τμήμα;

Οι ακαδημίες μας φέτος λειτουργούν πολύ καλά, σχεδόν σε καθημερινή βάση και δίνουν ελπίδα στην ανάπτυξη του τμήματος. Περιμένουμε τους μικρούς και μικρές μας φίλες να έρθουν κοντά στις ρακέττες του Τριφυλλιού και να ασχοληθούν με την επιτραπέζια Αντισφαίριση είτε σαν χόμπι είτε σε αγωνιστικό επίπεδο όσοι το επιθυμούν.

Στην φωτό:

Γυναίκες από αριστέρα:
1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΛΑΝΙ
2. ΜΟΣΧΑ ΕΛΕΝΗ
3. ΜΙΧΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
4. ΜΑΡΟΥΣΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
(από τη φωτό λείπει η ΝΤΙΝΑ ΜΟΥΜΤΖΗ)

Άνδρες από αριστερά:
1.ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
2.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
3.ΚΤΕΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4.ΣΕΝΣΕΒΕΝ ΑΚΗΣ
(από τη φωτό λείπει ο MILAN IGNATOVIC)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου