Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Κάποιος θα... πληρώσει το βράδυ»!



Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Volleyleague "πέφτει" την Δευτέρα στις 7μ.μ. στην Κυψέλη, με τον  Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Novasports 3, Γεωργουλέας - Βαρθαλίτης (Αν. Αττικής & Αθηνών), Κομισάριος: Βασιλειάδης Στ. (Αν. Αττικής & Αθηνών)


Μια... ιδιαίτερη αναμέτρηση αφού εκτός του ότι θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι, ως προπονητές, δύο μεγάλες μορφές του Ελληνικού βόλεϊ, ο Στέλιος Καζάζης κι ο Θανάσης Μουστακίδης, εντός του αγωνιστικού χώρου θα βρεθούν αντίπαλοι έξι μέλη της Εθνικής εφήβων. Οι τέσσερις πράσινοι, Ζήσης, Μαδούρας, Πρωτοψάλτης, Λιόντας κι οι δυο κυανόλευκοι, Κουμεντάκης, Δαλακούρας.
 Μάλιστα, η παρέα των Εφήβων δεν έχασε την ευκαιρία και αποφάσισε να βάλει κι ένα έξτρα κίνητρο στο μεταξύ τους παιχνίδι, ένα... στοίχημα.
 «Κάποιος θα πληρώσει το βράδυ», παραδέχθηκε ο "πράσινος" Θανάσης Πρωτοψάλτης με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να επιβεβαιώνει το στοίχημα στην επίσιμη ιστοσελίδα της Λίγκας.
«Για μας κάθε αγώνας είναι τελικός έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην ομάδα μας, αφού δεν έχουμε πολύ καιρό που ξεκινήσαμε προετοιμασία. Ωστόσο όπως είδαμε και στην πρεμιέρα ο Μίλωνας κέρδισε μέσα στην έδρα του Παμβοχαϊκού κι αυτό επιβεβαιώνει την άποψη ότι φέτος σχεδόν σε κανένα παιχνίδι δεν θα υπάρχει φαβορί», τόνισε ο 19άχρονος ακραίος του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε: «Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας κι ελπίζω να σταθούμε καλά και να έχουμε και βαθμολογικό όφελος. Το ότι παίζουμε στην Κυψέλη και όχι στη Γλυφάδα είναι ένα μείον μόνο σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δεν θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο».
Όσον αφορά τον Εθνικό, χαρακτήρισε ‘τυχερή' την ομάδα του Έβρου «γιατί έχει δύο ακραίους όπως ο Ραφαήλ κι ο Ανέστης. Έχει μια σταθερή βάση, ένα έναν έμπειρο πασαδόρο και σίγουρα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος».
 Στην αντίπερα όχθη ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ευχήθηκε «να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και να μπει η ομάδα μου με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μια νίκη κυρίως ψυχολογίας, αφού εμείς με εξαίρεση τον Ράιτς έχουμε την ίδια ομάδα με πέρσι και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ένα σύνολο με δυνατότητες».
 Βέβαια ο νεαρός ακραίος δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι ο Εθνικός έχει πολύ κακή παράδοση με τον Παναθηναϊκό... «Ακόμη και πέρσι που ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, πήραμε το πρώτο σετ και μετά χάσαμε εύκολα. Πιστεύω ότι είναι θέμα συγκυρίας το ότι δεν παίζουμε καλά με τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε αύριο», τόνισε ενώ για τους στόχους του Εθνικού παρέπεμψε στο μέλλον: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη... Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, αρχικά εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ και μετά θα δούμε».

Πηγή: paovolleyball.gr, volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου