Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Άλλο ένα… πάρτι στη Λεωφόρο!



Οι πράσινοι κορίτσαροι της Γιασεμής Σαμαντούρα στοχεύουν στο 3Χ3 στο φετινό Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, σήμερα στις 3μ.μ. στον «Τάφο του Ινδού» κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους

 Μολονότι δεν είναι… Κυριακή, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται για ένα ακόμη σαββατιάκο πάρτι με την αρχή να γίνεται στις 3μ.μ. στο κλειστό της Λεωφόρου, όπου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει τον Αστέρα Εξαρχείων.
 Οι «πράσινες» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, πετυχαίνοντας το 3Χ3 στο φετινό πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ Γυναικών, απέναντι σε μια έμπειρη και καλά οργανωμένη ομάδα. Η Γιασεμή Σαμαντούρα, που θα έχει και την Ευγενία Κωτούλα στην 12άδα, μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Τα Εξάρχεια είναι μια ομάδα με πολλές και έμπειρες παίκτριες, που παίζουν καλό και οργανωμένο μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει πάνω στο σκάουτινγκ και έχουμε δει τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει από την αρχή να πιέσουμε και να πάρουμε προβάδισμα. Ελπίζω να μας βοηθήσουν και οι οπαδοί μας με την παρουσία τους και να πάνε όλα καλά»!
Ενώ η 22χρονη φόργουορντ, Ιωάννα Δίελα, από την πλευρά της, μιλώντας στο panathinaikos1908.gr σχολίασε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη και θα είναι για ακόμα ένα παιχνίδι σημαντική η βοήθεια και η ενέργεια που θα μας δώσουν οι οπαδοί μας». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Σάββατο 20 Οκτωβρίου
Βοηθ.Ελληνικού 16.00 Ελληνικό-Πανιώνιος Αποστολίδης-Τσαρούχα (Μίχας)
ΕΑΚ Γλυφάδας 16.00 Τερψιθέα-Ίκαρος Καλ. Παπαθανασίου-Πολυχρόνης (Παπαγιαννόπουλος)
Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός-ΠΑΟΚ Κυριακόπουλος-Φάκαρος (Πετράκης)
Αγ.Δημητρίου (Νέο) 18.00 Κρόνος Αγ. Δημ.-ΔΑΣ Α. Λιοσίων Διμπινούδης-Ραχιώτης (Σακελαρίου)
Παναθηναϊκού 15.00 Παναθηναϊκός-Αστέρας Εξ. Παπαγιαννόπουλος-Καρδάρης (Τσάμης)
Κυριακή 21 Οκτωβρίου
Αλεξάνδρειο 12.00 Άρης-Ολυμπιακός Β. Παπαδόπουλος-Ταρενίδης Κ. (Χαρισόπουλος)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες): 1. Αθηναϊκός 4 (2-0), -Ελληνικό 4 (2-0), -Παναθηναϊκός 4 (2-0), -ΠΑΟΚ 4 (2-0), - Τερψιθέα Γλ. 4 (2-0), 6. Αστέρας Εξ. 3 (1-1), -Κρόνος Αγ. Δημ. 3 (1-1), 8. Ίκαρος Καλλ. 2 (0-2), -Ολυμπιακός Β. 2 (0-2), -ΔΑΣΑΛ 2 (0-2), -Άρης 2 (0-2), -Πανιώνιος 2 (0-2).

 Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου