Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Με στήριξη και στυλ... MAD



Το... βάρος του τμήματος της Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού έχουν αναλάβει από φέτος οι «Mad Boys» και από τις πρώτες κινήσεις τους έχουν καταφέρει να δώσουν και πάλι πνοή στο ιστορικό τμήμα του Ερασιτέχνη.

Το απόγευμα της Τρίτης οι υπεύθυνοι του τμήματος παρουσίασαν τους αθλητές τους και παρουσίασαν τις μέχρι τώρα κινήσεις τους αφού τρέχουν καθημερινά για χορηγίες ανταποδοτικές ή μη ενώ πρόσφατα είχαν και τη στήριξη από τους Panathinaikos Supporters Abroad.
Στην παρουσίαση βρέθηκαν και οι δυο "πράσινοι", Γουίλσον Μάτσης και Ορφέας Αποστόλου, που κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στον Άγιο Κοσμά.
"Θα είμαστε δίπλα σας με όλες μας τις δυνάμεις. Προχτές στους αγώνες πήραμε δύο μετάλλια και σαν μία μικρή επιβράβευση θα δώσουμε ένα χρηματικό έπαθλο στα δύο παιδιά. Στόχος από εδώ και πέρα είναι να κατεβούμε σε όλους τους αγώνες και να ενισχύσουμε και το τμήμα με νέους αθλητές από όλες τις ηλικίες. Εσείς να είστε ήσυχοι πως όλα θα πάνε καλά, αφού η νοοτροπία μας είναι πως πρέπει το κάθε τμήμα να λειτουργεί καλά, αλλιώς να μην υπάρχει. Και το γεγονός πως αναλάβαμε την ευθύνη τα λέει όλα. Ότι ανάγκη έχετε από γιατρούς και βιταμίνες εμείς είμαστε εδώ και μη φοβάστε τίποτα", ήταν κουβέντες που μεταξύ άλλων ανακούφισαν τους αθλητές του Παναθηναϊκού που γνωρίζουν πλέον ότι όλη την χρονιά θα έχουν συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους και το δύσκολο έργο τους.
Τον λόγο πήρε και ο προπονητής της ομάδας, Πάνος Πάνου που τόνισε: "Να ξέρετε πως η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική και για ηθικούς λόγους, γιατί με εσάς δίπλα μας μπορούμε να προχωρήσουμε καλύτερα. Και επίσης όταν έχει το εξοπλισμό, μπορείς να είσαι αφοσιωμένος στην δουλειά σου και να κάνεις το βήμα παραπάνω. Μπορούμε  να ξεφύγουμε από το τέλμα και να αποδείξουμε πως είμαστε Παναθηναϊκός και ακόμα υπάρχουμε. Είμαστε ένα τμήμα που έχει βγάλει δύο Ολυμπιονίκες και πρέπει να έχουμε ανάλογη πορεία στο μέλλον".
*Οι εγγραφές για το Τμήμα της Άρσης Βαρών θα γίνονται καθημερινά εκτός Πέμπτης από τις 18.00 μέχρι τις 20.00.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6978278014 με τον προπονητή του τμήματος Παναγιώτη Πάνου ή με τα γραφεία του Ερασιτέχνη 210-6444401/2

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου