Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Να πάρουν νίκες οι… μικρές!




 Η καλύτερη δυνατή διαχείριση όλων των νεαρών αθλητριών που έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, είναι το ζητούμενο για τους ιθύνοντες του συλλόγου. Έτσι όσες αθλήτριες δεν αγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε παιχνίδι της Α1 Γυναικών, τίθενται αυτομάτως στη διάθεση του Βασίλη Βλαχονικολού και  παίζουν κανονικά στις νεανίδες ή κορασίδες του «τριφυλλιού».
Οι Γλύκα, Σωτηρίου, Λιάγκη, Μικρουδάκη και Γεωργίου, όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έτσι και αυτό αγωνίστηκαν κανονικά στο πρωτάθλημα των Νεανίδων συνεισφέροντας τα μέγιστα στις νίκες της ομάδας τους.
Επιπρόσθετα στο στρατόπεδο της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, υπάρχει προβληματισμός μετά το αρνητικό αποτέλεσμα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, ωστόσο από την επόμενη κιόλας αγωνιστική οι «πράσινες» θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη, η οποία αν επιτευχθεί θα διώξει το άγχος, και παράλληλα θα ανεβάσει και την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Συνεχίζουν ακάθεκτες!

Δύο νίκες και μία ήττα είναι ο απολογισμός του σαββατοκύριακου για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Οι Νεανίδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν εύκολα των Αστέρων στην Γκράβα με 3-0 (25-9, 25-13, 25-16), συνεχίζοντας την καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα.
Παναθηναϊκός (Βλαχονικολός): Αποστολάκη, Λιάγκη, Κεφάλα, Γλύκα, Καπόνη, Φάφα, Δαμασκηνού, Μανικοπούλου, Σωτηρίου, Κασδοβασίλη, Γεωργίου (λ.), Μικρουδάκη.
Επιπρόσθετα οι Κορασίδες Α’ νίκησαν 3-1 (25-13, 13-25, 25-21, 25-15) τον Άγιο Στέφανο εκτός έδρας.
Παναθηναϊκός(Βλαχονικολός): Γιαννακοπούλου, Αποστολάκη, Κασδοβασίλη, Κεφάλα Εφ., Κεφάλα Ελ., Μαρκουλάτου, Ζαρκαδούλα, Ρουσάκη, Κουμούτσου (λ.).
Τέλος οι Κορασίδες Β’ ηττήθηκαν στο κλειστό της Λεωφόρου, με 3-0 (25-16, 25-15, 25-18) από τους Ίωνες.
Παναθηναϊκός(Τζαλαλή): Γεωργακοπούλου, Καλύβα, Στεπανιάν, Καμπά, Σιούλη, Σπυρλιώτη, Κόντου, Ρουσάκη, Κουμούτσου. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου