Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Με τον κόσμο για την πρώτη νίκη!



Να ξεκινήσουν με το… δεξί το 27ο πρωτάθλημα πόλο επιθυμούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, μη επιτρέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν να επηρεάσουν την ομάδα.
Οι «πράσινοι» στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος σήμερα στις 6μ.μ. υποδέχονται στο ΟΑΚΑ το ΝΟ Πατρών. Ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός , δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θέλει να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν αξιόμαχο σύνολο, που εκτός απροόπτου δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αναμέτρηση με τους πατρινούς.
«Αν και η ομάδα είναι ανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος στόχος μας θα είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κάνουμε την πρώτη μας νίκη», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής ενώ μιλώντας στην ΚΟΕ, ο τεχνικός του ΝΟΠ, Κώστας Σακκαλής με την σειρά του σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ελπίζουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι το εξής;
Στις 5:30μ.μ.: ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σπανούδης, Καρούλης), στις 6μ.μ.: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Δαμιανάκης, Μπουδραμής), ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρόπουλος, Κατσαρός), στις 7μ.μ. : ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Π. ΦΑΛΗΡΟ, (Κωνσταντινίδης, Μπιράκης) και ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤ/ΛΙΟΥ (Σκαλοχωρίτης, Μικεδάκης). Ενώ το παιχνίδι ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου (20.00, Σταυρίδης, Κουρτίδης).

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου