Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ραγκουζόνι: «Ντέρμπι και στην… καρδιά»!!!!!




 Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος, Βινίσιους Ραγκουζόνι μπορεί να μην είναι πολύ καιρό στη χώρα μας αλλά μια… επίσκεψη στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι αιωνίων του μπάσκετ αλλά και μια περιήγηση στο ίντερνετ, αρκούσε για να καταλάβει τι σημαίνουν τα ματς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

 Ο Βινίσιους μιλώντας στο paovolleyball.gr ανέφερε: «Είναι το ελ κλάσικο της Ελλάδας. Αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Το γνωρίζω και το διαπίστωσα και πρόσφατα στο ντέρμπι του μπάσκετ».
 Για τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός και το κατά πόσο θα τον επηρεάσουν στην αναμέτρηση στου Ρέντη, ο «πράσινος» διαγώνιος σχολίασε: «Σίγουρα έχουμε προβλήματα. Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός φαντάζει ως το φαβορί αλλά αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό είναι ότι αυτό είναι ντέρμπι αγωνιστικά και στο νου, αλλά θεωρώ ότι είναι ντέρμπι και στην καρδιά»!
 Πιο συγκεκριμένα, ο «Βίνι» ανέφερε: «Τέτοια παιχνίδια δεν εξαρτώνται μόνο από την αγωνιστική κατάσταση αλλά και από το πνεύμα του κάθε αθλητή χωριστά και μαζί. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση από την αρχή και να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου