Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Ηρεμία και θα έρθουν οι βαθμοί»!




Την πεποίθησή του ότι οι βαθμοί θα έρθουν από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με Τράχωνες εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη», ο Σπύρος Χουντουμάδης.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρχικά ανέφερε: «Καταρχήν πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίζεις μόνος σου, αλλά υπάρχει μια ομάδα που σε πιέζει. Εμείς δεν μπήκαμε καλά, μπήκαμε μουδιασμένα στο ματς, με αποτέλεσμα η Κηφισιά να παίρνει πόντους χωρίς να… ζοριστεί, με ένα σχετικά δύσκολο σερβίς και έλεγχε το παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσανε να μπαίνουμε στο ματς από τα μέσα στου δεύτερου σετ. Τα κορίτσια έχουν δυνατότητες αλλά πρέπει να καταλάβουν τις δυνάμεις τους και να παίζουν σύμφωνα με αυτές. Πρέπει να ξεχάσουμε το άγχος των βαθμών και να παίζουμε πιο ελεύθερα και ήρεμα. Θα πρέπει να καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Από εδώ και στο εξής αρχίζουν τα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε και βαθμούς, αρχής γενομένης με τους Τράχωνες».
Αναφορικά με τις δύο εικόνες που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός, ο κόουτς εξήγησε: «Είναι αναμενόμενα τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, γιατί υπάρχουν παιδιά με ταλέντο αλλά χωρίς εμπειρία. Είναι πολλά κορίτσια που έπαιζαν σε κατώτερη κατηγορία και δεν έχουν συνειδητοποιήσει που έχουν βρεθεί. Αλλά σιγά σιγά και με ηρεμία θα μπουν σε ρυθμό. Τέλος οι Γεωργίου και Τσατσούρη είναι παιδιά από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, που παίζουν σε θέσεις που μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. Σήμερα για παράδειγμα όταν κόλλησε το λίμπερο μπήκε η Γεωργίου και ισορρόπησε το παιχνίδι. Ενώ η Ιχτιάρη δεν είναι ακόμη έτοιμη, αλλά θέλαμε να την βάλουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να την έχουμε έτοιμη από τα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου