Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Βαρόμετρο ο «Άφρου»!



Στο άκουσμα της παραμονής του Γιώργου Αφρουδάκη στον Παναθηναϊκού, επέστρεψαν οι Λέντζος, και αδερφοί Δερμιτζάκη στο "τριφύλλι", που μπαίνει σε τροχιά Πρωταθλήματος!


 Η επικείμενη παραμονή  του Γιώργου Αφρουδάκη στον Παναθηναϊκού σήμανε… συναγερμό στις τάξεις των παικτών, που σκέφτονταν να τινάξουν στον αέρα την χρονιά. Ο «Άφρου» που είχε δηλώσει μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, πως θα σταματούσε την καριέρα του, δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να κλείσει την καριέρα του εκεί, κάνοντας αυτό που λατρεύει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να παίζει πόλο. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος δεν τον εμπόδισαν να θέλει να παραμείνει στην ομάδα, και έτσι προπονείται ανελλιπώς με τους «πράσινους» στο κολυμβητήριο του Ζαππείου.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη πρέπει να καταφέρει να βρει τα χρήματα που χρειάζονται για την παραμονή του σπουδαίου Έλληνα πολίστα, καθώς οι… φήμες και μόνο για την παραμονή του, σήμαναν την επιστροφή των τριών –(Δήμο και Χριστόφορο Δερμιτζάκη και Δημήτρη Λέντζο) από τους 4 πολίστες –μόνο ο Μάριος Χατζηκυριακάκης έχει συμφωνήσει με την Χίο- που είχαν αποχωρήσει από την ομάδα.
Έτσι οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους, υπό τις οδηγίες του Φάνη Κουντουδιού, που «τρέχει» να προλάβει την Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ κόντρα στο ΝΟ Πατρών. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/11/12 16:34

    Φέτος πάμε για παραμονή ;
    Τι παίχτηκε με τις χορηγίες που έχει βρει ο Πλυτάς τελικά με τον κ.Αχιλλέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή