Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Φιλική νίκη για τους «πράσινους»



Μολονότι ο Τζόσουα Γουόκερ προφυλάχθηκε και έκανε τον… διαιτητή, και ο Παναθηναϊκός έπαιξε μόνο με έναν ξένο, τον Βινίσους Ραγκουζόνι, η νίκη ήρθε με 2-1 (23-25, 27-25, 25-20) στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Μίλωνα, που διεξήχθη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.
Ο προπονητής του «Τριφυλλιού», Στέλιος Καζάζης χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του εκτός του αρχηγού Γιάννη Λιβαθηνού και του Αμερικάνου ακραίου, Τζόσουα Γουόκερ και φυσικά του Κάρλος Μορέιρα, που χειρουργήθηκε χθες.
Επιπρόσθετα με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η προγραμματισμένη εγχείρηση μηνίσκου στον Βραζιλιάνο κεντρικό, Κάρλος Μορέιρα από τον ιατρό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Τσούκα στο Ιατρικό Ψυχικού, με το επίσημο site του «πράσινου» ΤΑΑ να αναφέρει σχετικά: «Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο ΤΑΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Ιατρικό Ψυχικού για την υποστήριξη του και την άριστη συνεργασία».
Τέλος σε ότι αφορά το πότε θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο αντικαταστάτης του Κάρλος Μορέιρα στο κέντρο του «τριφυλλιού», εκτός απροόπτου ο Αμερικανός, Νικ Βόγκελ αναμένεται μέχρι την Δευτέρα στην χώρα μας, προκειμένου να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στους «πράσινους».
*Το αναβληθέν ματς της 5ης αγωνιστικής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ορίστηκε για τις 28/11/2012 στις 7.30μ.μ στο κλειστό της Γλυφάδας.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου