Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζουν το… σάρωμα!



Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν χθες οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που επικράτησαν των νεωφώτιστων Φαιάκων με 16-7 κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα Α1 πόλο

Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Βραδινό… περίπατο έκαναν χθες οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που πέτυχαν την δεύτερή τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές με 16-7 κόντρα στο ΝΑΟ Κέρκυρας, ως… φιλοξενούμενοι στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη ο αγώνας εξαιτίας κωλύμματος της έδρας των νησιωτών.
Οι «πράσινοι» με… κεκτημένη ταχύτητα από την ιστορική τους νίκη με 28-3 στην Πρεμιέρα της Α1 πόλο επί του ΝΟ Πατρών, συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και με τους νεοφώτιστους στην κατηγορία Φαίακες. Κορυφαίοι για το «τριφύλλι» ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας και ο Γιάννης Κουρλιάφτης βρήκαν από τέσσερις φορές δίχτυα!
Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και με όπλο την σφιχτή άμυνα, επέβαλλαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό τους και με πρωταγωνιστές τον αρχηγό, Γιώργο Αφρουδάκη και τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα πήραν προβάδισμα 6-2, δια χειρός του Ζάχου Αφρουδάκη. Στο δεύτερο 8λεπτο ο Παναθηναϊκός με πλουραλισμό στην επίθεση, «άνοιξε» ακόμη περισσότερο την... ψαλίδα στο σκορ 10-5, με τους τυπικά γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τους «πράσινους» να μπαίνουν δυνατά και μετά το ημίχρονο, ενδεικτικό ότι στο τρίτο 8λεπτο ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε ούτε γκολ, με επιμέρους 4-0. Οι Γιώργος Αφρουδάκης, Κουρλιάφτης και Παπαδόγκωνας συνέχισαν να σκοράρουν με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 15-5 στα 3,15’’ πριν την λήξη. Ο Φάνης Κουντουδιός έβαλε σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στον πάγκο στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και του Σπύρου Κονταξή στη θέση του Δημήτρη Λέντζου κάτω από τα δοκάρια, με το τελικό σκορ να μετατρέπεται σε 16-7.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 7-16

Τα 8λεπτα: 2-6, 3-4, 0-4, 2-2.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 1, Μεζίλης 2, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης 1, Καλούδης, Τριβιζάς, Βογιατζόγλου 2, Ζαρκατζάς, Αποσκίτης, Παπασπυρόπουλος, Κουλούρης, Κραουνάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 4, Δερμιτζάκης Δ., Παπαδόγκωνας 4, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ. 1, Κατσαούνης 1, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φώσκολος, Οικονομίδης, Κονταξής.
Διατητές: Μπιράκης, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου