Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «Κίνητρό μου η ιστορία του ΠΑΟ»


Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητα η Ελεάννα Χριστινάκη. Η 15χρονη small forward πέρασε φέτος το κατώφλι της Λεωφόρου και ήδη αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, όσο και στους… αντιπάλους που ξέρουν ότι το μέλλον της ανήκει!



Η κόρη του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νόντα Χριστινάκη, έχει ύψος 1.80μ. και απίστευτες ικανότητες. Ενώ κάνοντας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» τον απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας της στο «τριφύλλι», η Ελεάννα Χριστινάκη, αρχικά ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που αυτό μπορεί να μας οδηγήσει. Θα ήταν ιδανικό να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Μέχρι τώρα ο απολογισμός κρίνεται θετικός, με βάσει τη σημαντική ανανέωση που έγινε στην ομάδα. Αφενός έχουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών, αφετέρου η προπονήτριάς μας είναι την δυνατότητα να «χτίσει» σε νέες αθλήτριες το μέλλον της ομάδας. Επίσης προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Γιασεμή Σαμαντούρα και τις συμπαίκτριές μου, που με βοηθούν να προσαρμοστώ».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2012;
«Για την επόμενη χρονιά αισιοδοξώ ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το Πρωτάθλημα και προσωπικά να έχω την δυνατότητα να βοηθήσω περισσότερο και πιο ουσιαστικά την ομάδα μου».

Βλέπεις στο πρόσωπό σου και των άλλων νεαρών «πράσινων» συναθλητριών σου, Κορακίτη, Σλούκα, Κόνιαλη κ.ά. το μέλλον του Παναθηναϊκού;
«Είμαστε πολύ υπερήφανες τόσο εγώ, όσο και οι νεαρές συμπαίκτριές μου, που η κυρία Σαμαντούρα πιστεύει στις δυνατότητές μας. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να την δικαιώσουμε».

Σε αγχώνει το γεγονός ότι θα «χτιστεί» πάνω σας η ομάδα ενός συλλόγου με τόσο μεγάλη ιστορία;
«Αντιθέτως για εμάς είναι μεγαλύτερο το κίνητρο, σε αυτήν την προσπάθεια, η μεγάλη ιστορία που κουβαλάει αυτή η φανέλα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι ο λόγος που μας επέλεξαν τόσο μικρές πιστεύω πως είναι ακριβώς να για προσαρμοστούμε χωρίς άγχος στις μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις ενός παγκόσμιου αναγνωρισμένου συλλόγου».

*Οι «πράσινες» επιστρέφουν την Τρίτη στις προπονήσεις, μετά την διακοπή των Χριστουγέννων, ενώ αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης το σύνολο της Γιασεμής Σαμαντούρας να παίξει φιλικό κόντρα στις Εσπερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου