Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ: «Να κρατήσουμε μόνο τα θετικά»


Έπειτα τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων μιλώντας στο paovolleyball.gr τόνισε με νόημα: «Δεν είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε την Καλαμαριά 3-2.
Τουλάχιστον κρατάμε το ότι γυρίσαμε, αυτό είναι κάτι θετικό. Έχουμε κάνει μια νέα αρχή, προφανέστατα θα γίνουν και άλλες αλλαγές. Ελπίζω να κρατήσουμε μόνο τα θετικά που έγιναν σήμερα. Οι ευκαιρίες που θα έχουμε είναι μετρημένες. Σε κάθε ματς πρέπει να παίρνουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Θα ήταν καλύτερα δηλαδή να είχαμε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς». 

Εν κατακλείδι ο προπονητής του τριφυλλιού, Δημήτρης Καζάζης υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν κακοί. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό καθαρά. Δεν υπάρχει η πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα σετ και αυτό φάνηκε και σήμερα χαρακτηριστικά στο πρώτο σετ.Έπρεπε να κάνουμε απλά πράγματα και να τα κάνουμε σωστά, να μειώσουμε τα λάθη, όταν έγινε αυτό πήραμε και το αποτέλεσμα. Η χρονιά ήταν ταλαιπωρημένη για τον Παναθηναϊκό και ακόμα και αυτό το τελευταίο παιχνίδι ήταν ταλαιπωρία. Οι προτάσεις μου έχουν γίνει εδώ και κάποιες μέρες στη διοίκηση και θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεί καλύτερα στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου